David Hasselhoff:

Giftet seg for tredje gang med 28 år yngre dame

Lykken smiler for den amerikanske stjerna.

NYGIFT: Tirsdag giftet skuespillerstjernen David Hasselhoff seg med sin kjære Hayley Roberts. Foto: NTB Scanpix
NYGIFT: Tirsdag giftet skuespillerstjernen David Hasselhoff seg med sin kjære Hayley Roberts. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den tidligere «Baywatch»-stjernen David Hasselhoff (66) giftet seg med kjæresten Hayley Roberts (38) på tirsdag.

Det bekrefter en av Davids presseagenter til People.

Ifølge magasinet fant bryllupet sted i Italia, og det var en intim seremoni med nære venner og familie til stede. Blant annet skal 66-åringens to døtre, Taylor (28) og Hayley (25), med på feiringen.

Skuespilleren kunne tidlig i juli røpe bryllupsplanene overfor Entertainment Tonight, der han avslørte både dato og sted for ekteskapsinngåelsen.

- Vi skal gifte oss 31. juli, i Italia. Det blir et lite bryllup med familien i Puglia, som er i Sør-Italia, sa han til magasinet.

66-åringen kunne også avsløre at duoen skal nyte hvetebrødsdagene på Maldivene, der de skal «tilbringe tid under vann» i omtrent to uker.

Møttes i 2011

For sju år siden møttes paret for første gang, da David var dommer i tv-programmet «Britain's Got Talent».

Ifølge People spurte Hayley 66-åringen om en autograf, og han samtykket på én betingelse: at han fikk nummeret hennes.

FORELSKET: David Hasselhoff og kjæresten møttes i 2011, forlovet seg i 2016, og giftet seg nå på tirsdag. Foto: NTB Scanpix
FORELSKET: David Hasselhoff og kjæresten møttes i 2011, forlovet seg i 2016, og giftet seg nå på tirsdag. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I 2016 gikk David ned på kne under en romantisk piknik i Malibu, og det var en svært fornøyd Hayley som kunne fortelle til Hello! Magazine at de to skulle gifte seg.

- Vi gråt begge to. Jeg hadde virkelig ingen anelse om at han kom til å fri, fortalte hun den gangen.

Suksess og skandaler

Det var i 1989 at David Hasselhoff ble manges drømmemann, da han i rollen som Mitch Buchannon reddet folk i nød i den populære badevaktserien «Baywatch».

SJARMØR: David Hasselhoff sjarmerte en hel verden i senk i rollen som Mitch Buchannon i «Baywatch». Foto: NTB Scanpix
SJARMØR: David Hasselhoff sjarmerte en hel verden i senk i rollen som Mitch Buchannon i «Baywatch». Foto: NTB Scanpix Vis mer

I årene etter suksesserien ble han stadig mer kjent for alkoholmisbruk og skandaler enn for skuespillerkarrieren.

I 2004 gikk det nemlig galt for David, da han havnet i arresten etter å ha kjørt i påvirket tilstand. Han satt innelåst en kort stund, før han ble løslatt mot kausjon.

66-åringen har også vært på avvenning på den kjente Betty Ford-klinikken for sine alkoholproblemer.

I 2007 nådde han det mange vil hevde var et lavpunkt i 66-åringens liv, da en video av det som lot til å være skuespilleren, i en åpenbart påvirket tilstand, liggende halvnaken på gulvet mens han prøvde å spise en cheeseburger, ble lekket.

Siden den gang har stjerna byttet ut den usunne livsstilen med trening og sunn mat, og i intervjuet forteller 66-åringen at han ser på det som sin egen oppgave å hjelpe seg selv med problemet.

Gift for tredje gang

I 1984 giftet David seg med Catherine Hickland (62), men paret skilte lag knappe fem år etter bryllupet.

Seinere samme år fant han derimot lykken på ny med skuespilleren Pamela Bach (54), som også ble mor til hans to døtre, Hayley (25) og Taylor Ann (28).

FAMILIEMANN: David Hasselhoff har døtrene Hayley og Taylor Ann fra et tidligere ekteskap. De skal begge ha vært til stede da faren nylig giftet seg. Foto: NTB Scanpix
FAMILIEMANN: David Hasselhoff har døtrene Hayley og Taylor Ann fra et tidligere ekteskap. De skal begge ha vært til stede da faren nylig giftet seg. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Også denne gangen måtte «Baywatch»-stjernen gi slipp på ekteskapet, og det populære paret tok ut skilsmisse i 2006.

I etterkant har det vist seg å være en rimelig skitten skilsmisse, hvor penger skal ha vært et brennhett tema. Ifølge David selv levde ekskona godt på hans penger, og han hevdet hun «satt på ræva og levde av ham», ifølge rettsdokumenter nettstedet TMZ tidligere har fått tilgang til.

SMASK: Nygifte Stine Kiil Saga overraskes av Baywatch-stjernen David Hasselhoff med et kyss. Saga og venninnene traff ham på Oslo Lufthavn i 2013. Video: Christian Roth Christensen Foto: Marius Gulliksrud Vis mer Vis mer Vis mer Vis mer

Etter å ha betalt enorme summer til Pamela kom derimot eksparet til enighet i 2016, da det ble kjent at det månedlige beløpet hadde gått fra svimlende 21 000 dollar, noe som tilsvarte omtrent 170 000 norske kroner, til 10 000 dollar i måneden, over 80 000 kroner.

David Hasselhoff og eksen kom dermed til enighet, etter det internasjonal presse omtaler som en svært skitten rettsprosess.

I 2011 traff skuespilleren det som later til å være drømmedama, Hayley Roberts. I 2016 fridde han til kjæresten, og tirsdag ble de omsider gift.

LES OGSÅ: Brudd for «Stranger Things»-stjernen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer