HEMMELIG GIFT?: Ifølge Her og Nå skal Petter og Gunhild ha giftet seg i forkant av bryllupsfesten forrige lørdag.  Foto: Scanpix
HEMMELIG GIFT?: Ifølge Her og Nå skal Petter og Gunhild ha giftet seg i forkant av bryllupsfesten forrige lørdag. Foto: Scanpix Vis mer

- Giftet seg før luksusbryllupet

Petter og Gunhild skal ha holdt hemmelig seremoni i Roma.

Publisert
SEHER.NO: Lørdag fikk endelig hotellkongen Petter Stordalen (47) sin kjære Gunhild Melhus (31) som kone, da de giftet seg i pomp og prakt foran 237  gjester i Marrakesh, Marokko.

Stordalen hadde ikke spart på noe i anledning bryllupsfesten, som skal ha kostet rundt 20 millioner kroner. Og det var den irske rockestjernen Sir Bob Geldof som viet paret.

Men hotellkongen og kjæresten skal ha giftet seg i all hemmelighet flere dager før luksusbryllupet gikk av stabelen.

- Det formelle måtte inngås på forhånd slik at paret ble mann og kone på ordentlig, slike ting kunne nemlig ikke ordnes i Marokko. Men den offisielle og spirituelle vielsen for paret, venner og familie var selvsagt i Marokko, sier en kilde nær paret til Her og Nå.

Flere av gjestene, deriblant Henne-redaktør Ellen Arnstad, stusset litt over at det var Geldof som viet paret, og undret seg over om han hadde myndighet til å gjennomføre en slik seremoni.

- Jeg vet ikke om han har myndighet til det akkurat, men det er mulig de allerede har giftet seg på forhånd, sa hun til Her og Nå.


- Alle papirer var ordnet for noen dager siden, men det var først på lørdag at Petter og Gunhild erklærte seg som ektepar foran venner og familie, bekreftet Petter Stordalens pressetalskvinne Christine Viland til VG mandag.

Overfor Her og Nå vil hun ikke uttale seg om den hemmelige vielsen, men bekrefter at Gunhild og Petter stoppet ett døgn i Roma på vei til Marokko. Og ifølge ukebladet er det der de to skal ha giftet seg.

Tidlig søndag formiddag, ikke lenger etter at bryllupsfesten i Marrakesh var over, var paret allerede på vei på bryllupsreise, og de neste dagene skal de nyte tiden som nygifte på luksussafari i Tanzania.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Jaktet på utkledd paparazzi

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer