LOVET HVERANDRE EVIG TROSKAP: Duoen var kjærester i litt over fire år før de ble mann og kone i helgen. Foto: NTB Scanpix
LOVET HVERANDRE EVIG TROSKAP: Duoen var kjærester i litt over fire år før de ble mann og kone i helgen. Foto: NTB ScanpixVis mer

Janice Dickinson:

Giftet seg for fjerde gang

Ni måneder etter kreftdiagnosen smiler lykken til 61-åringen.

SEOGHØR.NO: Lørdag giftet TV-stjernen og den tidligere supermodellen Janice Dickinson (61) seg med psykiateren Robert «Rocky» Gerner i en intim seremoni i Beverly Hills.

Etter fire år som forlovet hadde paret planlagt å gifte seg tidligere i år, men da Dickinson fikk diagnosen brystkreft i mars ble de tvunget til å utsette bryllupet.

- Jeg er så glad, ekstatisk, over månen og ut av kroppen lykkelig, fortalte Dickinson til Entertainment Tonight like før hun ga sitt ja.

TV-FJES: I fire år var Janice dommer i TV-programmet «America's Next Top Model».
TV-FJES: I fire år var Janice dommer i TV-programmet «America's Next Top Model». Vis mer

- Da Rocky først introduserte seg til meg følte jeg det som om at jeg hadde møtt en enhjørning. Han er den smarteste, beste, morsomste og mest spennende mannen jeg noen gang har møtt i livet mitt.

Bruden brøt sammen i tårer da hun var halvveis med å fremføre ekteskapsløftene sine, og takket blant annet bryllupsgjesten Dr. Drew, som hun møtte da hun deltok i «Celebrity Rehab», for at han hjalp henne å bli edru.

Dette er 61-åringens fjerde ekteskap.

Hun har tidligere vært gift med Ron Levy, Simon Fields og Alan B. Gersten, og har sønnen Nathan Fields (29), samt datteren Savannah Dickinson (22) fra to tidligere forhold.

I november 2014 var Janice en av mange kvinner som stod frem og hevdet at komikeren Bill Cosby (79) dopet og voldtok henne.

- Han ga meg vin og en pille etter middag. Nesten morgen våknet jeg opp uten pyjamas. Jeg husker at jeg ble seksuelt overfalt av denne mannen før jeg besvimte, sa hun den gang.

Hendelsen skal ha funnet sted i 1982, da Cosby tilbød å hjelpe Dickinson med sangkarrièren. Hun var da 27 år gammel.

- Jeg husker Bill Cosby i en morgenkåpe, som han tok av seg, før han la seg oppå meg. Og jeg husker en grusom smerte. Om morgenen husker jeg at det var sæd mellom beina mine.

LES OGSÅ: Janice Dickinson: - Jeg ble sex-misbrukt som barn