Brody Jenner og Kaitlynn Carter:

Giftet seg for ett år siden - nå er det slutt

- De vet at dette er det beste valget for forholdet.

BRUDD: Brody Jenner og Kaitlynn Carter går hver til sitt. Det bekrefter en representant for paret overfor People. Foto: NTB Scanpix
BRUDD: Brody Jenner og Kaitlynn Carter går hver til sitt. Det bekrefter en representant for paret overfor People. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Et drøyt år etter at Brody Jenner (35) og Kaitlynn Carter (30) ga hverandre sine «ja» i en romantisk og intim seremoni på øya Sumba i Indonesia, går de nå hver til sitt.

Det bekrefter en representant for paret overfor nettstedet People.

- Brody og Kaitlynn har bestemt seg for å separere seg. De elsker og respekterer hverandre, men vet at dette er det beste valget for forholdet, sier representanten.

Ville ulike ting

Duoen har den siste tiden vært å se i realityserien «The Hills: New Beginnings». Overfor People hevder en kilde at medvirkningen i serien ikke var bra for dem - da de har hatt problemer i forholdet sitt i flere år.

THE HILLS: I høst ble det kjent at gjengen fra kultserien "The Hills" gjør comeback. Nå er endelig de første bildene klare. Bilder: MTV Vis mer

- Det ble så ille at Kaitlynn faktisk hadde flyttet ut før de begynte å filme, men så flyttet hun inn igjen. Å gjøre «The Hills» forstørret mange ting i ekteskapet deres, og det ble tydelig at det ikke kom til å fungere. De visste det begge to, sier kilden.

BRUDD: Etter seks år som kjærester og ett år som mann og kone, har Brody Jenner og Kaitlynn Carter bestemt seg for å separeres. Foto: NTB Scanpix
BRUDD: Etter seks år som kjærester og ett år som mann og kone, har Brody Jenner og Kaitlynn Carter bestemt seg for å separeres. Foto: NTB Scanpix Vis mer

En annen kilde sier at en faktor også var Kaitlynns ønske om å få barn:

- De var uenige om det hele tiden. Kaitlynn ville virkelig bli mor. Hun trodde at Brody ville endre mening, men det gjorde han ikke.

Bruddet kommer nok som et sjokk på mange, da både Brody og Kaitlynn delte bilder på Instagram og gratulerte hverandre med bryllupsdagen 2. juni. I sitt innlegg skrev realitystjernen blant annet at Kaitlynn var «hans livs kjærlighet»:

Intim seremoni

Brody og Caitlynn giftet seg som nevnt på den Indonesiske øya Sumba i fjor sommer, der de hadde en intim seremoni foran 50 av sine nærmeste. Det var også i Indonesia at 35-åringen to år tidligere hadde gått ned på kne og fridd til sin kjære.

Feiringen foregikk i fire dager på den idylliske øya, og etter bryllupet uttalte Brody følgende til People:

- Det føles fantastisk. Jeg føler at vi har vært gift i fem år allerede!

- Det var en nedtur

En som imidlertid ikke var til stede under bryllupet, var Brodys far, Caitlyn Jenner (69). At faren ikke ville delta gikk hardt inn på Brody.

Kilder sa den gang til TMZ at 35-åringen var «ekstremt såret» over beslutningen. Ifølge nettstedet skal Caitlyn Jenner ha droppet den store familiebegivenheten på grunn av en «lukrativ forretningsmulighet».

I en nylig episode av «The Hills: New Beginnings», åpnet Brody opp om bryllupet og smerten han følte over farens uteblivelse fra seremonien.

- Å ikke ha faren min i bryllupet, det var en nedtur. For å være ærlig var det veldig sårende, og jeg ville elsket å ha henne der. Men hun hadde tydeligvis andre ting å gjøre, sa han.

LES OGSÅ: Derfor følger de ingen på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer