Giftet seg for annen gang

«The Fresh Prince of Bel Air»-stjernen og forloveden giftet seg etter knappe tre måneder.

LYKKELIG GIFT: Skuespiller og sanger Alfonso Ribeiro giftet seg lørdag med sin kjære Angela Unkrich, etter å ha vært forlovet i tre måneder. Dette er ekteskap nummer to for TV-stjernen. Her er paret avbildet sammen på en tilstelning i Los Angeles i  Foto: All Over Press
LYKKELIG GIFT: Skuespiller og sanger Alfonso Ribeiro giftet seg lørdag med sin kjære Angela Unkrich, etter å ha vært forlovet i tre måneder. Dette er ekteskap nummer to for TV-stjernen. Her er paret avbildet sammen på en tilstelning i Los Angeles i Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Prøver lykken igjen! Skuespiller Alfonso Ribeiro (41), mest kjent som Carlton Banks i 90-tallssuksessen «The Fresh Prince of Bel Air», har giftet seg igjen. Det melder People.    

Han og Angela Unkrich (31) forlovet seg i juli, og lørdag gav de hverandre sitt «ja» i Califronia.

- Giftet meg med drømmemannen min i dag... den lykkeligste dagen i livet mitt! skrev Angela på mikrobloggstedet Twitter lørdag.

Dette er ekteskap nummer to for TV-stjernen. Han og ekskona Robin Stapler skilte seg i 2006 etter fem års ekteskap. Ribeiro har datteren Sienna (9) sammen med Stapler.

De siste årene har 41-åringen spilt i TV-serier som «Are We There Yet?» og «Things We Do for Love».

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Drapsmenn er snille folk  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer