GIFTET SEG FOR ANDRE GANG: Til tross for at de fotfølges av fotografer har David og Victoria Beckham klart å skjule sitt andre bryllup til nå... Foto: All Over Press
GIFTET SEG FOR ANDRE GANG: Til tross for at de fotfølges av fotografer har David og Victoria Beckham klart å skjule sitt andre bryllup til nå... Foto: All Over PressVis mer

Giftet seg for andre gang

David Beckham lagde nytt drømmebryllup i hemmelighet.

SEHER.NO: David Beckham (32) er tydeligvis god til å holde på hemmeligheter. Denne uken avslørte han nemlig for verdenspressen at han har giftet seg med kona Victoria (33) i hemmelighet for andre gang.

Beckham avslørte det andre bryllupet ved å vise fram en tatovering med den inntil nå hemmelige bryllupsdatoen 8. mars 2006 - som både han og "Posh" har fått på håndleddene.

Foran nesen på pressefolk fra hele verden og sin egen kone planla Becks det nye bryllupet i dypeste hemmelighet, mens han spilte i fotballklubben Real Madrid, ifølge Daily Mirror.

På selve dagen tok han Victoria med på en flytur til familiens herregård "Beckingham Palace" i Storbritannia, hvor han ifølge avisa gikk ned på kne og spurte om hun ville fornye bryllupsløftene.

Med et "Ja" skal Victoria ha forberedt seg i en fart til vielsen, som kun ble bevitnet av en håndfull gjester. Sønnene Brooklyn og Romeo skal ha hjulpet til med å bære ringene i seremonien, ifølge den britiske avisa.

Fikk shoppe alt hun ville

- Victoria kunne ikke tro hvor mye arbeid han hadde lagt ned for å lage en perfekt dag. Han hadde holdt et øye med alt fra blomster til bryllupskaken - til og med en kjole han visste hun hadde sett på, sier en venn av paret til Daily Mirror.

Etter seremonien dro paret på en ny bryllupsreise til Paris. I tillegg til å bo i en rosedekket luksus-suite og måltid på trestjerners-restauranten Guy Savoy lot Becks kona boltre seg fritt i motebutikkene Azzedine Alaia og Colette.

- Han sa hun kunne ta med seg alt hun ville som bryllupsgave, sier en venn av paret.

David og victoria Beckham giftet seg første gang i 1999 i en storstillt luksus-seremoni på et irsk slott.

LES OGSÅ: Nå vil også Posh adoptere