Christina Haack:

Giftet seg for andre gang på fem måneder

- Jeg er akkurat der jeg vil være.

MANN OG KONE: Christina Haack har lovet evig troskap til Joshua Hall. Foto: Skjermdump fra Instagram/Christina Hall
MANN OG KONE: Christina Haack har lovet evig troskap til Joshua Hall. Foto: Skjermdump fra Instagram/Christina Hall Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Høsten 2020 kom nyheten om at realitystjernen Christina Haack (39), kjent fra serier som «Flip or Flop» og «Christina on the Coast», og programleder Ant Anstead (43) skulle skilles etter kun to år som ektepar.

Stjerneparets skilsmisse ble ferdigstilt i juni i fjor, og bare tre måneder senere avslørte Haack at hun hadde forlovet seg med sin nye kjæreste, eiendomsmegleren Joshua Hall (40).

I april i år kom det enda en overraskelse fra 39-åringen. Hun og Hall hadde nemlig ha gitt hverandre sine ja i all hemmelighet.

NYGIFT: Se den rørende talen Petter Pilgaard holdt for Vendela på den store bryllupsdagen. Video: Tor Lindseth. Vis mer

Fulgt av sønnene

Nå, fem måneder senere, har paret giftet seg for andre gang. Det røper TV-profilen selv på sosiale medier.

«Delte løfter foran familie og våre nære venner. Alt i livet har ført meg til dit jeg er akkurat nå, og det er akkurat der jeg vil være. Med drømmemannen på den mest drømmende øya. Maui har en spesiell plass i hjertet mitt. For en fantastisk kveld fylt med kjærlighet».

Bryllupet fant sted i Kapalua Bay på Hawaii, og sønnene hennes, Brayden (7) og Hudson (2), fulgte henne ned kirkegulvet, skriver Us Weekly.

Skjermdump fra Instagram/Christina Hall
Skjermdump fra Instagram/Christina Hall Vis mer

Dette er Haacks tredje ekteskap. Fra 2009 til 2018 var hun gift med TV-personligheten Tarek El Moussa (41), som hun har barna Taylor (11) og Brayden med. Fra ekteskapet med Ant Anstead hun sønnen Hudson.

Begge eksmennene til 39-åringen har også gått videre på hver sin kant.

Mens Anstead har funnet lykken med den ti år eldre Hollywood-stjernen Renée Zellweger (53), så venter El Moussa sitt første barn med sin nye kjæreste, «Selling Sunset»-stjernen Heather Rae Young (34).

LES OGSÅ: Vil ikke ha barn - får refs

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer