Christina Haack:

Giftet seg for andre gang på fem måneder

- Jeg er akkurat der jeg vil være.

MANN OG KONE: Christina Haack har lovet evig troskap til Joshua Hall. Foto: Skjermdump fra Instagram/Christina Hall
MANN OG KONE: Christina Haack har lovet evig troskap til Joshua Hall. Foto: Skjermdump fra Instagram/Christina Hall Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Høsten 2020 kom nyheten om at realitystjernen Christina Haack (39), kjent fra serier som «Flip or Flop» og «Christina on the Coast», og programleder Ant Anstead (43) skulle skilles etter kun to år som ektepar.

Stjerneparets skilsmisse ble ferdigstilt i juni i fjor, og bare tre måneder senere avslørte Haack at hun hadde forlovet seg med sin nye kjæreste, eiendomsmegleren Joshua Hall (40).

I april i år kom det enda en overraskelse fra 39-åringen. Hun og Hall hadde nemlig ha gitt hverandre sine ja i all hemmelighet.

Fulgt av sønnene

Nå, fem måneder senere, har paret giftet seg for andre gang. Det røper TV-profilen selv på sosiale medier.

«Delte løfter foran familie og våre nære venner. Alt i livet har ført meg til dit jeg er akkurat nå, og det er akkurat der jeg vil være. Med drømmemannen på den mest drømmende øya. Maui har en spesiell plass i hjertet mitt. For en fantastisk kveld fylt med kjærlighet».

Bryllupet fant sted i Kapalua Bay på Hawaii, og sønnene hennes, Brayden (7) og Hudson (2), fulgte henne ned kirkegulvet, skriver Us Weekly.

Dette er Haacks tredje ekteskap. Fra 2009 til 2018 var hun gift med TV-personligheten Tarek El Moussa (41), som hun har barna Taylor (11) og Brayden med. Fra ekteskapet med Ant Anstead hun sønnen Hudson.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer