Giftet seg for andre gang med vakre Sølvi

Harald Rønneberg og Sølvi tok på seg ringene til jubel fra bryllupsgjestene.

STILIG ANKOMST: Harald Ronneberg kom til sitt eget bryllup i solbriller og en rød Chevrolet Impala. Foto: STELLA PICTURES
STILIG ANKOMST: Harald Ronneberg kom til sitt eget bryllup i solbriller og en rød Chevrolet Impala. Foto: STELLA PICTURES Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Lørdag sa den populære «Senkveld»-programlederen Harald Rønneberg (38) ja til Sølvi Haugland (38) foran et kjendisspekket publikum av venner og familie i Halden.

I en vakker Human-Etisk seremoni i strålende solskinn på Fredriksten festning satte paret på seg ringene til tonene av Stevie Wonders «For once in my life». Da brøt jubelen ut fra de 120 gjestene i Haralds hjemby.

- Jeg satser på, og regner med, at kvelden vil bli veldig fin. Jeg gleder meg, sa den sympatiske Senkveld-programlederen til Se og Hør under bryllupet.

Selve seremonien begynte klokka 16, og var over under en halvtime seinere. Sangen «Mitt hjerte er ditt», ble fremført for brudeparet på festningen.

Blant gjestene var prinsesse Märtha Louise og ektemannen Ari Behn, Lene Marlin med kjæresten Kåre Conradi, Truls Svendsen, Solveig Kloppen og en rekke andre profilerte kjendiser. I tirsdagens Se og Hør kan du lese alt om den store dagen.

Som Se og Hør avslørte i april, giftet paret seg egentlig allerede i oktober i fjor.

Harald og Sølvi ønsket nemlig å starte prosessen med å adoptere et barn fra Etiopia.

Selv om de var mann og kone på papiret, hadde de fortsatt bryllupsfesten til gode. Og lørdag kunne rundt 120 gjester kose seg på Fredriksten festning i Haralds hjemby Halden.

Selskapslokalene Kongshallene, der Rønneberg er en av eierne, blir fylt av parets celebre gjester.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Harald og Sølvi er allerede gift

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer