DAMENE HAR DRATT: Kvinnene har forlatt Røyrvik. Dermed er det opp til mennene å bevise at de har det som skal til for å drive en bygd alene... Foto: TV 2
DAMENE HAR DRATT: Kvinnene har forlatt Røyrvik. Dermed er det opp til mennene å bevise at de har det som skal til for å drive en bygd alene... Foto: TV 2Vis mer

Giftet seg etter TV-innspilling

- Vi var sikre på at det skulle bli oss, forteller "Da damene dro"-deltageren.

SEHER.NO: Tirsdag gikk høstens første episode av "Da damene dro" av stabelen. I sesongpremiere fikk seeren stifte nærmere bekjentskap med Roger Hansen og Hilde, som sammen eier ICA-butikken i bygda der det hele foregår, nemlig i Røyrvik.

Under innspillingen av TV-realityen var paret forlovet. Ikke lenge etterpå tok de derimot skrittet fullt ut - og giftet seg!

- Ja, vi giftet oss 11. juli i år, sier en fornøyd Roger Hansen til Seher.no.

Tidligere tirsdag skrev Seher.no om Roger, som slet hardt med å takle savnet etter sin kjære da hun dro fra ham i ti dager. Men ifølge ham selv, var det ikke slik at savnet fikk ham til å innse at det beste kanskje var at de giftet seg.

- Nei, dette var planlagt på forhånd. Men det er jo selvfølgelig litt spesielt at det skjer rett etter innspillingen av "Da damene dro", innrømmer han.

Roger og Hilde møttes første gang da Hilde var 14 år gammel. Da hun var 16 og han 26 ble de sammen. Så langt har forholdet vart i ni år.

- Vi var sikre på at det skulle bli oss. Og det var i år det store skulle skje.

"Da damene dro" tar utgangspunkt i at bygdas menn blir værende hjemme, mens kvinnene reiser til sydligere strøk. For første gang skal mannfolkene drive stedet alene, og som man så i den første utgaven av det populære programmet, er ikke det alltid like lett...

- Det var helt jævlig, jeg og Hilde har tross alt aldri vært borte fra hverandre i mer enn én natt. Jeg hadde aldri trodd det skulle bli så fælt, jeg savnet henne hele tiden hun var borte fra meg, fortalte Roger Hansen til Seher.no tidligere tirsdag.

"Da damene dro" var en av TV 2s aller største suksesser i vår, med fantastiske 830.000 seere i snitt.

"Da damene dro" ser du på TV 2 tirsdager klokka 20.00.

Har du et kjendistips? Tips oss på
seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Jeg hadde det helt for jævlig