«90 Day Fiancé»-Jenny og Sumit:

Giftet seg etter ti år

- Vi vet ikke hva fremtiden vil bringe.

MOTSTAND: Realityparet har møtt mye motstand de siste ti årene. Nå har de giftet seg. Foto: Skjermdum fra Instagram
MOTSTAND: Realityparet har møtt mye motstand de siste ti årene. Nå har de giftet seg. Foto: Skjermdum fra Instagram Vis mer
Publisert

Endelig ringte kirkeklokkene for amerikanske Jenny Slatten (63) og hennes indiske kjæreste Sumit Singh (33), ti år etter deres første internett-møte. Det melder US Weekly.

Paret ble kjente fjes under deltakelsen av «90 Day Fiancé: The Other Way Around», som er en spin off av «90 Day Fiancé». Programmet følger amerikanere som har flyttet til andre siden av jorden i kjærlighetens navn.

VILT TV-PAR: I realityserien «90 days fiancé» møter vi blant andre Jorge og Anfisa. Kine og Jonas lar seg provosere. Video: Dplay / Rød Løper Vis mer

Søndagens episode startet med at duoen diskuterte Singhs bekymringer rundt ekteskap. Han har tidligere uttrykt at han er skeptisk etter hans siste ekteskap. Det var nemlig blant annet dette arrangerte ekteskapet som sto i veien for romansen med Slatten.

Ifølge Daily Mail ble Singh deprimert av sitt forrige ekteskap, og faren skal ha betalt 200 000 dollar for sønnens skilsmisse. Dette tilsvarer rundt 1,8 millioner norske kroner.

Til tross for at Singh var bekymret endte diskusjonen med en hyggelig avgjørelse.

- Jeg har bestemt meg for å gifte meg med Jenny, forklarte Singh i episoden, ifølge US Weekly.

- Jeg føler at å være borte fra Jenny i går ga meg tid til å reflektere over det som har skjedd i forholdet vårt, og jeg har innsett at frykten for å gifte meg er mindre enn frykten for å miste Jenny, fortsatte han.

SLO AN: Rosemarie Vega og Ed Brown ble et populært par å følge og gikk viralt etter opptredenen i «90 Days Fiancé». Nå snakker Rose ut om livet etter programmet. Video: Rød Løper/Discovery+. Vis mer

I hui og hast

Selv om Singh brukte tid på å komme frem til en avgjørelse måtte bryllupet skje raskt. Paret bor sammen i India, og ettersom Slattens visum ikke kom til å bli forlenget, måtte bryllupet finne sted så fort som mulig.

Derfor valgte de å ikke dele nyheten med Singhs foreldre ettersom de mistenkte at de ville forsøke å stanse bryllupet.

Singhs familieastrolog godkjente at de kunne gifte seg i siste liten. Dette til tross for at han tidligere ba paret om å ikke gjøre forholdet offisielt. I hinduistisk tradisjon kan en astrolog brukes for å se om par er kompatible før man gifter seg.

- Vi vet ikke hva fremtiden vil bringe. Det eneste vi vet er at vi er lykkelige sammen og at vi lever livet vårt slik vi vil, sa Slatter etter seremonien.

KJÆRLIGHET VED FØRSTE BLIKK: Nettdaterne Rosemarie og Ed i «90 days Fiancé: Before the 90 days» fikk oppmerksomhet over hele verden etter deltakelsen i programmet. Video: Rød Løper/Dplay Vis mer

Katter som eneste bryllupsgjester

Men det var ikke bare Slatter og Singh som ga hverandre sitt «ja» under programmets sesongavslutning.

Australske Steven Johnson (25) og russiske Alina Shaimardanova (20) giftet seg også, men de hadde imidlertid alt annet enn et vanlig bryllup.

Festens deltakere var nemlig bare katter ettersom familiene deres ikke hadde anledning til å komme, melder US Weekly.

TAKKET GJESTENE: Steven Johnson la ikke skjul på at det var trist at familien ikke kunne delta, men takket kattene Mrs. Cuddles, Cowcat og Lazerrunner for deltagelsen på parets spesielle dag på Instagram. Foto: Skjermdump fra Instagram
TAKKET GJESTENE: Steven Johnson la ikke skjul på at det var trist at familien ikke kunne delta, men takket kattene Mrs. Cuddles, Cowcat og Lazerrunner for deltagelsen på parets spesielle dag på Instagram. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

- Det var øyeblikk der jeg tenkte at forholdet vårt ikke ville lede til et bryllup, men jeg er sikker på Steven virkelig elsker meg, at hans kjærlighet er oppriktig. Jeg er sikker på at jeg har tatt riktig valg, uttalte hun.

I tillegg ble seerne vitne til en nervøs Armando Rubio (31) som skulle gifte seg med sin utkårede Kenneth Niedermeier (58).

Rubio er fra Mexico og hans utkårede er amerikaner.

- Jeg velger å risikere alt, forlate alt jeg har kjent for å være med deg og i kjærlighetens navn, sa Niedermeier.

LES OGSÅ: I sorg: - Knuser hjertet mitt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer