PÅ BRYLLUPSREISE: "Sannhetens øyeblikk"-deltager Kim Biensø og kona Jeanette koser seg for tiden på bryllupsreise i Egypt. Foto: Privat
PÅ BRYLLUPSREISE: "Sannhetens øyeblikk"-deltager Kim Biensø og kona Jeanette koser seg for tiden på bryllupsreise i Egypt. Foto: PrivatVis mer

Giftet seg etter sjokk-avsløring på TV

- Jeg har aldri hatt det bedre, jeg er stormforelsket! sier "Sannhetens øyeblikk"-deltageren.

SEHER.NO: Tirsdag var danskfødte Kim Biensø (34) en av dem som utleverte store deler av sitt privatliv i TVNorge-programmet "Sannhetens øyeblikk". Foran hele Norges befolkning ga han sitt "ja" på spørsmål som "Har du noen gang hatt sex med en mann" og "Har du med viten og vilje satt fyr på et bolighus".

Det var i fjor sommer at innspillingen av det kontroversielle programmet fant sted. Bare noen måneder etter sjokk-avsløringene foran sin samboer og sin bror, ga han derimot sitt "ja" igjen.
Denne gangen til det som nå er hans kone.

Mens programmet gikk på TV var nemlig Kim og Jeanette på romantisk bryllupsreise i Egypt.

Det var på nyttårsaften - drøye et halvt år etter innspillingen av "Sannhetens øyeblikk" - at paret giftet seg. Men ifølge Kim Biensø selv, kunne frieriet kanskje vært av det mer romantiske slaget.

- Jeg fridde på en fest. Eller... Vi satt og drakk litt. Derfor måtte jeg dagen etter til og med spørre henne om hun mente det hun sa da hun sa ja. Det var nok kanskje ikke så romantisk som jeg ville at det skulle være, nei, sier han til Seher.no.

I tirsdagens "Sannhetens øyeblikk" innrømmet Kim at Jeanette var elskerinnen hans mens han fortsatt var gift med en annen. Til Seher.no avslører han at han møtte sin nåværende kone da hun jobbet i en bar som han selv drev sammen med sin eks.

- For meg var det kjærlighet ved første blikk. Og jeg må bare si at jeg aldri har hatt det bedre, jeg er stormforelsket! forteller han.

Da 34-åringen flyttet ut fra eks-kona, flyttet han rett inn til Jeanette. Et par måneder senere var de forlovet. Nå koser de seg altså i den Egyptiske byen Hurghada.

- Vi lever i sol og luksus, vi storkoser oss! Jeg fikk dog ikke sett min egen TV-opptreden, men jeg gleder meg til å se DVD'en som ligger og venter på meg når jeg kommer hjem, sier dansken, som har bodd i Norge i ti år, til Seher.no.

"Sannhetens øyeblikk" ser du på TVNorge tirsdager klokka 20.30.

Har du et kjendistips? Tips oss
her, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Her avslører hun utroskapet på TV!