TROSSET ALLE ODDS: Bette Midler og Martin von Haselberg trosset Hollywood-tradisjonen med kortlivete ekteskap. De har i år vært gift i 30 år! Foto: Fame Flynet
TROSSET ALLE ODDS: Bette Midler og Martin von Haselberg trosset Hollywood-tradisjonen med kortlivete ekteskap. De har i år vært gift i 30 år! Foto: Fame FlynetVis mer

Giftet seg etter seks uker - nå har det vart i 30 år

Her er Bette Midlers triks for å få et ekteskap til å holde livet ut.

SEOGHØR.NO: Skuespilleren og artisten Bette Midler nølte ikke lenge med å gifte seg, etter å ha møtt Martin von Haselberg i 1984.

Kun seks uker etter deres første møte, giftet de to seg i Las Vegas.

Nå gleder paret - som har datteren Sophie (27) sammen - seg over å gjort de mange dystre spådommene til skamme - og til å feire sin 30 års bryllupsdag.

GIFTET SEG ETTER SEKS UKER: Bette og Hans giftet seg seks uker etter at de møtte hverandre for første gang. Her er de sammen i 1997. Foto: All Over Press
GIFTET SEG ETTER SEKS UKER: Bette og Hans giftet seg seks uker etter at de møtte hverandre for første gang. Her er de sammen i 1997. Foto: All Over Press Vis mer

Nå har Bette avslørt sine beste triks for å få et ekteskap til å vare, ifølge ABC.

- En stor del av hemmeligheten er å ikke være oppe i ansiktet på hverandre hele tiden. En krangel er ikke verdt innsatsen. Forsøk heller å støtt hverandre. Det er også vanskelig, sier skuespilleren som to ganger har blitt nominert til Oscar.

Bette sier det også er viktig for ektefeller å ikke falle for fristelsen til å skylde på hverandre når man krangler.

- Å skylde på hverandre er den verste feilen i mine øyne. Slutt med forsøkene på å vise at den andre tar feil hele tiden. Ikke skyv byrden over på den andre hele tiden, selv om det er lett å gjøre.

I et intervju med avisen Daily Telegraph har hun tidligere avslørt at også hennes ekteskap hatt opp- og nedturer.

- Det var flere ganger jeg følte for å kaste inn håndkledet, fordi det var så vanskelig på grunn av min karriere. Men vi satte en fot foran den andre. Det var vanskelig. Vi bygget videre på hver eneste suksess, sier hun.

LES OGSÅ: Jenny strålte på sin store dag

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.