Giftet seg etter rehab-opphold

Backstreet Boys-medlemmet A.J. McLean sa endelig ja til kjæresten.

SANGFUGL: AJ McLean er kjent for å være Backstreet Boys mest rocka medlem, og kjennetegnes ved sin karakteristiske hese stemme.  Foto: Stella Pictures
SANGFUGL: AJ McLean er kjent for å være Backstreet Boys mest rocka medlem, og kjennetegnes ved sin karakteristiske hese stemme. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Det er nok mange ungpikehjerter - som sannsynligvis ikke er så unge lenger - som får hjertene sine knust, etter at det ble kjent at «Backstreet Boys»-medlem Alexander James «AJ» McLean (33) nylig sa ja til kjæresten Rochelle Deanna Karidis (30).

Paret forlovet seg på bursdagen hans i januar i fjor, etter at han løp fra utestedet de var på, kjøpte en ring og fridde fra scenen.

Men det har ikke bare vært fryd og gammen for det kjekke boyband-medlemmet de siste årene. AJ har over mange år slitt med rusproblemer, og la seg inn på rehab for å bli nykter til bryllupet.

Savnet etter forloveden var stort for McLean under rehab-tiden, som tvitret i ekte boyband-stil: «Jeg savner deg kjempemasse og elsker deg høyt, Rochelle. Du er hele min verden, og jeg kan ikke vente med å tilbringe resten av mitt liv med deg. Uten deg ved min side, er jeg fortapt.».

Hans rocka kjæreste har stått ved 33-åringens side hele tiden, og i helgen kunne de endelig gi hverandre sitt «I do». Bryllupet ble holdt på fasjonable Beverly Hills Hotel i Los Angeles, med resten av Backstreet Boys-gjengen, samt andre kjendisvenner.

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Kjærligheten blomstrer mellom Hollywood-hunken og den norske modellen 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer