Giftet seg etter livstruende ulykke

Sju måneder etter at han så døden i hvitøyet, opplevde fotballstjernen Fabrice Muamba i helgen sitt livs største øyeblikk.

DRAMATISK ØYEBLIKK: Tusenvis av tilskuere og millioner av TV-seere ble sjokkerte vitner til at  Boltonspilleren Fabrice Muamba tidligere i år ble rammet av hjertestans under en kamp mot Tottenham Hotspur. Foto: All Over Press
DRAMATISK ØYEBLIKK: Tusenvis av tilskuere og millioner av TV-seere ble sjokkerte vitner til at Boltonspilleren Fabrice Muamba tidligere i år ble rammet av hjertestans under en kamp mot Tottenham Hotspur. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Millioner av fotballfans verden rundt ble for sju måneder siden vitne til at Bolton-spilleren Fabrice Muamba (24) måtte kjempe for livet på banen, etter at han falt om med hjertestans i en kamp mot Tottenham Hotspur.

Snarrådig innsats med førstehjelp fra det medisinske personalet på Tottenhams hjemmebane White Hart Lane fikk i gang hjertet til Muamba, foran øynene på tilskuere og TV-kameraene.

Muamba måtte tilbringe en måned på sykehus etter den dramatiske ulykken, og hadde ikke noe annet valg enn å avslutte fotballkarrieren.

Men lørdag ble den personlige nedturen snudd til jublende smil, da Muamba giftet seg med sin kjæreste gjennom flere år, Shauna Magunda (27).

- Dette har vært et vanskelig år, men et bryllup er den perfekte avslutning. En opplevelse som jeg hadde, får deg til å innse hvor verdifullt livet er, og at man må gjøre det meste av hvert øyeblikk, sier han til Now Magazine.

Blant gjestene i bryllupet, var også hjertespesialisten som var med å redde Muambas liv.


Fabrice Muamba og Shauna Magunda har ett barn sammen, sønnen Joshua Jeremiah (3).

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Filmstjerne døde i bilulykke

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer