Giftet seg etter fire måneder

Skuespiller Viktoria Winge liker å ta den mest uventede veien.

KUNSTNERSJEL: Skuespiller Viktoria Winge hadde en fri oppdragelse, og har fortsatt å gå sine egne veier i voksen alder. Her avbildet med «Koselig med peis»-motspillerne Anders Baasmo Christiansen (t.v), pappa Stein Winge og Anders Danielsen Lie (t.h)  Foto: Stella Pictures
KUNSTNERSJEL: Skuespiller Viktoria Winge hadde en fri oppdragelse, og har fortsatt å gå sine egne veier i voksen alder. Her avbildet med «Koselig med peis»-motspillerne Anders Baasmo Christiansen (t.v), pappa Stein Winge og Anders Danielsen Lie (t.h) Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Den norske skuepilleren og tidligere modellen Viktoria Winge (31) er snart aktuell i hovedrollen i den norske filmen «Bambieffekten», og nylig vant NRK-serien «Koselig med peis» Gullruten for beste TV-drama.   

Der spilte Winge blant annet mot skuespillerfaren Stein Winge (70) og Anders Baasmo Christiansen (35), og hun hadde rollen som datteren i en delvis dysfunksjonell familie. Den vakre skuespillerens egen oppvekst var også langt ifra A4 - fra 10-årsalderen av måtte hun ofte klare seg selv. Også som voksen har 31-åringen gått sine helt egne veier, blant annet når det gjelder ekteskap.

- Jeg hadde bestemt meg for å aldri gifte meg. Da jeg møtte Anton [Jawdokimov] tenkte jeg likevel at «han kan jeg gifte meg med». Det at jeg kunne tenke det, etter å ha bestemt meg for aldri å gifte meg, gjorde at jeg ville prøve det, har Viktoria fortalt til Dagbladet ifølge Se og Hør Weekend.

Det norske multitalentet møtte den engelsk-russiske 38-åringen i 2003, og bare fire måneder senere giftet skuespilleren seg med den syv år eldre musikeren. Bryllupet var attpåtil en buddhistisk seremoni, og i dag er paret fortsatt gift og praktiserer buddhisme i sitt hjem utenfor London.

- Jeg ble buddhist da jeg møtte Anton, har Viktoria tidligere fortalt, ifølge Se og Hør Weekend.

Denne uken kan du lese mer om unge Winges uvanlige valg og evne til å gå helt egne veier i Se og Hør Weekend, som trykker en lengre artikkel om det unge skuespillertalentet.

«Bambieffekten» har norsk kinopremiere den 29. juli.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Han har absolutt ingen grenser