Giftet seg etter åtte år

Utdrikkingslag, bursdag og bryllup på to uker for kombinertstjernen Magnus Moan.

KOMBINERTSTJERNE: Magnus Moan er en av Norges beste kombinertstjerner. Her er han på medaljeseremonien under Ski-VM i Holmenkolle, der Norge fikk bronse på stafetten. Foto: SCANPIX
KOMBINERTSTJERNE: Magnus Moan er en av Norges beste kombinertstjerner. Her er han på medaljeseremonien under Ski-VM i Holmenkolle, der Norge fikk bronse på stafetten. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den norske kombinertstjernen Magnus Moan (28) har giftet seg med forloveden Irene (36). Vielsen ble arrangert i Havstein kirke på Byåsen utenfor Trondheim.

- Følelsen kan ikke beskrives. Jeg var ikke spesielt nervøs til å begynne med, men da jeg så Irene for første gang i dag begynte hjertet mitt å hamre helt vilt. Jeg har aldri sett henne så vakker og pulsen løp helt løpsk, sier han til Se og Hør Weekend, som har de eksklusive bildene fra bryllupet.

For 17 måneder siden ble det nygifte paret foreldre til lille Henrik. Irene og Magnus gikk sammen opp kirkegulvet med sønnen på armen, og bryllupet var avslutningen på to hektiske uker der det også var plass til utdrikkingslag og bursdag.

- Det føles så riktig å gifte seg nå. Etter å ha bygd nytt hus og fått en sønn var det herlig å få forseglet løftene vi har gitt hverandre og alt det flotte vi har bygd opp med et ekte kjærlighetsbryllup, sier Moan.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Smertene var ubeskrivelige

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer