Giftet seg etter åtte år

Cynthia Nixon og kjæresten ventet til homofilt ekteskap ble lovlig.

GIFTET SEG: Christine Marinoni og Cynthia Nixon ble sammen i 2004. I 2009 forlovet de seg, og nå er de endelig gift. Foto: All Over
GIFTET SEG: Christine Marinoni og Cynthia Nixon ble sammen i 2004. I 2009 forlovet de seg, og nå er de endelig gift. Foto: All Over Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: For tre år siden forlovet «Sex og singelliv»-stjernen Cynthia Nixon (46) seg med kjæresten, Christine Marinoni (45).

På den tiden var ikke homofilt ekteskap lovlig i New York.

Nå er det imidlertid lovlig, og på søndag ga Nixon og Marinoni hverandre sine ekteskapsløfter i den amerikanske storbyen.

- Den 27. mai giftet Cynthia Nixon og Christine Marinoni seg lovlig i staten New York. Nixon hadde på seg en spesialsydd kjole fra Carolina Herrera, bekrefter skuespillerens talsperson overfor People.com.

Paret har vært sammen siden 2004, og ble i fjor foreldre til sønnen Max Ellington Nixon-Marinoni.

Nixon har to barn fra et tidligere forhold.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Viste fram sin nye sønn

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer