Giftet seg etter advokatkrangel

TV-stjernen og kjæresten ble enige i grevens tid...

LAV PROFIL: Khloe Kardashian og Lamar Odom viste seg ikke sammen før bryllupet. Her er paret på premieren til filmen "Whiteout" i Los Angeles tidligere denne måneden. Foto: AP
LAV PROFIL: Khloe Kardashian og Lamar Odom viste seg ikke sammen før bryllupet. Her er paret på premieren til filmen "Whiteout" i Los Angeles tidligere denne måneden. Foto: AP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se flere bilder fra Kardashian-bryllupet nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Realitystjernen Kloe Kardashian (25) kan puste lettet ut og kalle seg fru Odom, etter at hun fikk sitt ja fra basketstjernen Lamar Odom (30) i en storstilt luksus-seremoni i Beverly Hills søndag.

På grunn av at produsentene til showet "Keeping Up With The Kardashians" - som betalte gildet - krevde at bryllupet måtte holdes søndag, var det lenge tvil om partene ville få i stand sine særavtaler før seremonien, slik Odim ønsket.

Men da tiden kom for å avgi løftene, så hverken brud eller brudgom ut til å bære preg av noen advokatkrig.

Ifølge People ble Khloe - som var iført en brudekjole fra designeren Vera Wang - eskortert oppover kirkegulvet av sin stefar Bruce Jenner, mens kjendissøstrene Kim og Kourtney var blant brudepikene.

- Dette var en av mitt livs beste kvelder. Khloe og Lamars bryllup var en natt for livet! Jeg elsker dere begge utrolig mye, skrev Kim Kardashian mandag på sin profil hos nettstedet Twitter.

Blant kjendisgjestene som hadde samlet seg i en luksusvilla i Beverly Hills, var "American Idol"-programleder Ryan Seacrest, Kelly Osbourne og Lamars lagkamerat på Los Angeles Lakers, Kobe Bryant.

Ifølge People var festlokalet innredet som en Hollywood-nattklubb, med sølvspeil og lysekroner av krystall.

Til forrett spiste brudeparet og gjestene tomatsuppe med ost og krem, og melonsalat med fiken og fetaost. Som hovedrett kunne gjestene velge mellom indrefilet eller laksefilet, før de fikk velge mellom flere desserter.

Hele bryllupsseremonien vil senere bli vist i TV-serien "Keeping Up With The Kardashians".

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected], eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Kim Kardashians rumpe krymper

Se flere bilder fra bryllupet her:

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer