Emma Bunton:

Giftet seg etter 21 år

«Mr and Mrs Jones!»

ENDELIG GIFT: Jade Jones og Emma Bunton har gitt hverandre sine ja. Foto: Can Nguyen/REX/NTB
ENDELIG GIFT: Jade Jones og Emma Bunton har gitt hverandre sine ja. Foto: Can Nguyen/REX/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Spice Girls»-stjernen Emma Bunton (45) har giftet seg med kjæresten gjennom 21 år, Jade Jones (42).

Duoen begynte å date i 1999 og forlovet seg i 2011. Samme år ønsket de også sønnen Tate (10) velkommen til verden. Han er tre år yngre enn storebror Beau (13).

Tirsdag avslører paret at de endelig har gitt hverandre sine ja.

«Mr and Mrs Jones!», deler de nygifte sammen med et brudebilde på hver sin Instagram-konto.

Fans og følgere jubler over den hyggelige nyheten, og gratulasjoner fra fjernt og nært preger artistens kommentartelt. Blant annet fra de fleste av hennes tidligere «Spice Girls»-kollegaer.

- Gratulerer. Jeg er så glad i dere begge to, deler Victoria Beckham, mens Mel C skriver nesten identisk melding:

- Jaaaaa! Gratulerer. Jeg er såååååå glad i dere alle sammen.

- Jippiiiiiiii, lyder det fra Mel B.

Bryllups- og forlovelsesrykter har versert rundt paret i en årrekke. Allerede i 2008 uttalte Bunton seg om dette til bladet Closer.

- Det har gått rykter om at vi har giftet oss over 20 ganger, men vi trenger ikke noe bryllup for å rettferdiggjøre forholdet vårt. Men hvis vi noen gang bestemmer oss for å gifte oss, så kommer det ikke til å skje i hemmelighet. Da hadde familien min blitt så lei seg, fortale hun den gang, ifølge People.

SPICY: Spice Girls-medlem avslører i nytt intervju at hun på 90-tallet hoppet til køys med en i den berømte jentegruppa. Vis mer

Verdenskjent jentegjeng

I 1996 toppet Emma Bunton, også kalt «Baby Spice», hitlistene verden over med låten «Wannabe». Sammen med Melanie Brown «Scary Spice», Melanie Chisholm «Sporty Spice», Geri Halliwell «Ginger Spice» og Victoria Beckham «Posh Spice» ble Spice Girls et av 90-tallets mest populære band.

Kvintetten utviklet et veldig nært bånd, noe Bunton tidligere har sagt at er grunnen til at hun klarte å beholde bakkekontakten gjennom de elleville årene med megasuksess.

- Jeg var en skikkelig familiejente, og det var ganske vanskelig å være borte så mye hjemmefra da jeg var så ung, har hun fortalt, ifølge Contactmusic.com.

- Men jeg hadde jentene. De var støtten min. Det var galskap på utsiden, men oss i mellom var det ganske rolig. Vi passet på hverandre, og lot egentlig ikke noen andre inn. Vi fem stod veldig sterkt sammen.

LES OGSÅ: Sturla Berg-Johansen har giftet seg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer