Giftet seg etter 16 år

- Det var kanskje på tide, sier Elisabeth Hilmo.

GIFTET SEG: Elisabeth Hilmo giftet seg med Christian Meyer, som hun ble sammen med allerede under russetiden, Foto: SCANPIX
GIFTET SEG: Elisabeth Hilmo giftet seg med Christian Meyer, som hun ble sammen med allerede under russetiden, Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den tidligere håndballstjernen Elisabeth Hilmo (35) har giftet seg med sin kjæreste gjennom 16 år, Christian Meyer (34).

- Ja, det var kanskje på tide - men vi har hatt det så forferdelig travelt med hver vår idrettskarriere. Også kom det jo to barn og forskjøv planene ytterligere. Men nå kom vi oss endelig opp kirkegulvet, sier Hilmo til Se og Hør.

Bladet trykker en rekke eksklusive bildene fra bryllupet der både håndballprofiler og profilerte skihoppere deltok. Meyer er for tiden landslagstreneren i hopp for damer.

Men noen romantisk bryllupsreside blir det ikke med det aller første for ekteparet, som giftet seg i Selbu kirke. Den første bryllupsreisen blir lagt til Dyreparken i Kristiansand til barna Markus (3) og Lukas (1) sin store glede.

Hilmo spilte 180 landskamper for Norge, og ble verdensmester i 1999 og europamester i 1998 og i 2004. Hun har også sølv fra VM i 1997 og EM i 1996 samt bronse fra sommer-OL i 2000 i Sydney.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Endelig ble Fam mamma

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer