Kristine Thybo Hansen:

Giftet seg: - Endelig

TV-stjernen har gitt forloveden sitt «ja».

JEGERTVILLINGENE: Johanne Thybo Hansen og Kristine Thybo Hansen er godt kjent fra TV-skjermen. Foto: Heiko Junge / NTB
JEGERTVILLINGENE: Johanne Thybo Hansen og Kristine Thybo Hansen er godt kjent fra TV-skjermen. Foto: Heiko Junge / NTB Vis mer
Publisert

I 2019 kunne Kristine Thybo Hansen (31), kjent fra serien «Jegertvillingene», røpe den gledelige nyheten om at kjæresten gjennom åtte år, Robert Bjørklund, hadde fridd.

- Det skjedde i de svenske skoger, og jeg trodde bare at Robert skulle dra og hente en øl til oss. Dæven, det var artig, har Hansen tidligere uttalt til Se og Hør.

Nå har Hansen og Bjørklund endelig blitt mann og kone. Det avslørte hun først på Instagram.

RØPER DETALJER: Ulrikke Brandstorp har hatt et aktivt år, og mer skal det bli, for drømmebryllupet er ikke gratis. Nå avslører hun hvor bryllupet skal stå. Reporter: Thea Hope. Video: Celina Morken /Rød Løper Vis mer

«Endelig»

Mandag delte Hansen to bilder fra den store dagen av det ferske ekteparet med teksten «endelig».

TV 2 har tidligere omtalt saken.

Under bildet har flere stjerner kommet med sine lykkeønskninger til TV-stjernen, blant annet fra realityprofil Rikke Isaksen (27).

«Gratulerer så mye. Håper du hadde en helt fantastisk dag».

Også Erlend Elias Bragstad (40) har sendt en gratulasjon Hansens vei.

«Hipp hipp hurra, søster. Så nydelig».

- En kjempefin kveld

Til Se og Hør har TV-stjernen tidligere fortalt at det er tvillingsøsteren Johanne Thybo Hansen og bestevenninnen som skulle få æren av å være forlovere.

KJÆRLIGHET: Vendela Kirsebom og Petter Pilgaard kunne endelig kalle seg for mann og kone etter vielsen som tok sted fredag. Video: Tor Lindseth. Vis mer

Ektemannen Robert kunne i samme intervju forklare hvordan han fridde til sin utkårede.

- Det var en kjempefin kveld. Vi satt der ved bålet, tok noen øl - og mimret litt om da vi møttes. Da stemningen nærmet seg høydepunktet tenkte jeg at det var på tide. Jeg var så nervøs at det dirret i hele kroppen...

Han hadde forlovelsesringen godt gjemt i jakkelommen.

- Så da hun skulle reise seg for å hente noe mer drikke til oss skubbet jeg henne ned i stolen, og det var da hun trodde jeg bare skulle hente øl. Men jeg satte meg heller ned på kne, og så fikk hun ring på fingeren som en erstatning.

LES OGSÅ: Hevder de har tatt kontroll

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer