<strong>GIFTET SEG:</strong> Dwayne Johnson og Lauren Hashian ble sammen i 2007. I helgen giftet de seg. Her på Oscar-utdelingen i 2017. Foto: NTB Scanpix
GIFTET SEG: Dwayne Johnson og Lauren Hashian ble sammen i 2007. I helgen giftet de seg. Her på Oscar-utdelingen i 2017. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Dwayne «The Rock» Johnson:

Giftet seg endelig etter 12 år

«The Rock» giftet seg samme helg som filmkollega Aksel Hennie hadde utdrikningslag.

Publisert
Sist oppdatert

Dwayne «The Rock» Johnson (47) er for tiden kinoaktuell her til lands med «Fast & Furious: Hobbs & Shaw», men i helgen var han visst aktuell med sitt eget bryllup også - uten at «noen» visste det!

Han og sanger Lauren Hashian (34) har vært et par siden 2007, og har de siste årene fått barna Jasmine (3) og Tiana (1) sammen.

Det var imidlertid ikke kjent at paret hadde fastsatt noen bryllupsdato. Dermed fikk nok mange seg en overraskelse da Dwayne avslørte bryllupet på Instagram.


Der har actionstjernen delt to nydelige bryllupsbilder av ham og Lauren foran en vakker solnedgang.

Ifølge bildeteksten foregikk det hemmelige bryllupet på Hawaii, og bildene er tatt av 47-åringens kollega Hiram Garcia - produsent av «Fast & Furious: Hobbs & Shaw».

Under bryllupsbildene strømmer gratulasjonene inn fra en rekke stjerner. Deriblant Tom Brady (42), Kevin Hart (40), Lindsey Vonn (34), Jessica Chastain (42) og Sean «Diddy» Combs (49) har kommet med sine lykkeønskninger til brudeparet.

Ikke hastverk

Senest i fjor gikk det rykter om at Dwayne allerede hadde giftet seg med Lauren Hashian. Disse ryktene kom blant annet av at han ofte har omtalt henne som «kona si».

- Jeg bare kaller henne kona mi hele tiden. Folk sier derfor ofte: «Åh, har dere giftet dere?», og jeg må si «Nei! Rolig, ikke noe hastverk», forklarte skuespilleren i et intervju med ET i fjor sommer.

Norsk kollega

Dwayne har i løpet av karrieren sin som skuespiller rukket å spille i over 40 spillefilmer. Blant disse finner vi filmen «Hercules» fra 2014 hvor han blant annet spilte sammen med norske Aksel Hennie (43).

<strong>KOLLEGAER:</strong> Aksel Hennie og Dwayne Johnson spilte begge i «Hercules». Foto: NTB Scanpix
KOLLEGAER: Aksel Hennie og Dwayne Johnson spilte begge i «Hercules». Foto: NTB Scanpix Vis mer

De to skuespillerne ser ut til å ha mer til felles enn film for øyeblikket.

Mens Dwayne Johnson giftet seg med sin utvalgte søndag, ble Hennie på lørdag kidnappet til sitt eget utdrikningslag. Dermed sprakk bobla om at han i all hemmelighet har forlovet seg og trolig skal gifte seg i løpet av de kommende månedene.

LES OGSÅ: - Stjerneparet giftet seg i all hemmelighet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer