Christie Murphy:

Giftet seg: - Beste kvelden i livet vårt

Ga hverandre sitt «ja» i helgen.

NYGIFT: Christie Murphy (t.h) giftet seg med sin kjære Jamie Martin i Mexico. Foto: Skjermpdump Instagram/ Christie Murphy
NYGIFT: Christie Murphy (t.h) giftet seg med sin kjære Jamie Martin i Mexico. Foto: Skjermpdump Instagram/ Christie Murphy Vis mer
Publisert

Det var i helgen duket for bryllup i vakre omgivelser i Mexico. Ved alteret sto Christie Murphy (31) og forloveden Jamie Martin.

Murphy var deltaker i den 21 sesongen av «Big Brother US», hvor hun kom på en sjetteplass. Bryllupet tok sted åtte måneder etter at Martin fridde til sin kjære foran Eiffeltårnet i Paris.

- Alle månedene med planlegging og fikse alle små detaljer gjorde det perfekt! Vi sier fortsatt at det var den beste kvelden i livet vårt, har paret uttalt til US Weekly.

«Big Brother»-stjernen møtte Martin kort tid etter at hun kom ut fra reality-huset.

SNART KLART: Om to små måneder er det klart for Lisa Anckarman og Henrik Borgs bryllup. Nå begynner nervøsiteten å komme. Reporter: Kine Falch. Video: Thea Hope / Rød Løper Vis mer

Til Screenrant har Murphy tidligere uttalt at hun takket nei til et annet realityprogram ettersom hun følte hun ville gå glipp av noe stort, og tullet med at det for eksempel kunne vært og møtt sjelevennen sin.

Tre dager senere møtte hun Martin.

Planla bryllup på date nummer syv

Murphy og Martin hadde imidlertid ikke vært sammen altfor lenge før de begynte å tenke på bryllupsplanene. Paret skal nemlig ha tenkt tanken på et bryllup i Mexico allerede på deres syvende date, ifølge People.

- Vi dro hit sammen veldig tidlig i forholdet vårt og vi tullet med å bare gifte oss da vi var der. Vi gjorde jo ikke det, men vi sa: «dette er hvor vi skal gifte oss en dag».

Og nå har altså paret fått drømmebryllupet sitt gjennomført.

BLE SOM LOVET: Niklas Baarli og Benjamin Silseth forteller om hvordan bryllupet og bryllupsnatten foregikk. Video: Steffen Pettersen. Reporter: Sofie Losen. Vis mer

Flere «Big Brother»- gjester

Flere av Murphys meddeltakere fra «Big Brother» deltok i feiringen av kjærligheten, blant annet hennes gode venn Tommy Bracco (31).

Bracco, som kom på femteplass i samme sesong som Murphy, delte flere bilder på sin Instagram-profil.

«Det er en ære å være vitne til at dette mennesket, som er mer spesiell for meg enn ord kan forklare, gifte seg med sin SJELEVENN!» skriver Bracco under bildet.

LES OGSÅ: Røper nye detaljer om datteren

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer