Giftet seg 6 år etter frieriet

- Jeg er stolt over at verdens vakreste brud er min kone, sier Terje Sporsem.

ENDELIG GIFT: Terje Sporsem og Katrine Myrenget giftet seg forrige helg. Dette bildet er tatt ved en tidligere anledning. Foto: Stella Pictures
ENDELIG GIFT: Terje Sporsem og Katrine Myrenget giftet seg forrige helg. Dette bildet er tatt ved en tidligere anledning. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Komiker og radiokjendis Terje Sporsem (35) og kona Katrine Myrenget (34) har vært kjærester i 10 år.

I 2006 tok han motet til seg og fridde – på direktesendt radio – og fikk ja! Men det skulle gå hele seks år før de ble mann og kone. Forrige helg giftet det forelskede paret seg i naturskjønne og idylliske omgivelser i sørspanske Rebate, skriver Se og Hør. 

SISTE SJANSE! STEM PÅ «ÅRETS TV-NAVN» OG VINN EN SYDENTUR TIL EN VERDI AV 10.000 KRONER!

– Det er rett og slett en fantastisk følelse jeg har nå. Det er godt å ha gjort det. Jeg er stolt over at verdens vakreste brud er min kone. Katrine er en strålende kvinne, sa en rørt Terje til Se og Hør.

Se bildene av brudekjolen og kjendisgjestene i Se og Hør som er i salg nå.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Angrer på at han fridde på direkten

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer