Jenny Langlo

Giftet seg: - Helt ubegripelig

Den profilerte artisten fikk lørdag sin kjære Eirik. - En magisk dag, bedyrer hun.

RØRENDE ØYEBLIKK: Jenny Langlo og Eirik Havnes sa ja til hverandre lørdag denne helga. Foto: Odin Jæger
RØRENDE ØYEBLIKK: Jenny Langlo og Eirik Havnes sa ja til hverandre lørdag denne helga. Foto: Odin Jæger Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lørdag skrev Se og Hør at musikalartist og tidligere «Idol»-vinner Jenny Langlo (27) skulle gifte seg samme dag med musikerkjæresten Eirik Havnes (32).

De to forlovet seg i mars i fjor.

- Vi gikk en tur i Ekebergparken hvor vi først ble kjærester, og der fridde han. Det var helt uventet, sa hun til TV 2-programmet «God kveld Norge» den gang.

- Lamslått

Nå er både vielse og bryllupsfest et tilbakelagt kapittel, og når Se og Hør snakker med Langlo dagen derpå, er hun over seg av begeistring for hvor vellykket dagen ble.

- Det var en helt ubegripelig dag. Med så mange fantastiske taler. Jeg var rett og slett lamslått. Og alt gikk etter planen, så det var over all forventning, forteller 27-åringen, som beskriver følelsen av å være nygift på denne måten:

- Vi har jo gledet oss så lenge til å gifte oss, så det er nesten litt rart å tenke på at vi faktisk er gift nå. Men det føles helt fantastisk. Hele prosessen har vært supergøy. Det har vært mye jobb, men veldig fint å kunne kalle oss mann og kone.

Tårene rant

Vielsen fant sted i Parken Kulturhus, mens selve festen ble avholdt i Arbeidernes Kulturhus, der paret møtte hverandre for aller første gang en septemberdag i 2018.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.