Jenny Langlo

Giftet seg: - Helt ubegripelig

Den profilerte artisten fikk lørdag sin kjære Eirik. - En magisk dag, bedyrer hun.

RØRENDE ØYEBLIKK: Jenny Langlo og Eirik Havnes sa ja til hverandre lørdag denne helga. Foto: Odin Jæger
RØRENDE ØYEBLIKK: Jenny Langlo og Eirik Havnes sa ja til hverandre lørdag denne helga. Foto: Odin Jæger Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lørdag skrev Se og Hør at musikalartist og tidligere «Idol»-vinner Jenny Langlo (27) skulle gifte seg samme dag med musikerkjæresten Eirik Havnes (32).

De to forlovet seg i mars i fjor.

- Vi gikk en tur i Ekebergparken hvor vi først ble kjærester, og der fridde han. Det var helt uventet, sa hun til TV 2-programmet «God kveld Norge» den gang.

Alejandro Fuentes intervjues i forbindelse med deltakelsen som dommer i "Idol junior" og som "MOT-ambassadør". MOT-ambassadør-ansvarlig Ingrid Ness Rolland intervjues også. Vis mer

- Lamslått

Nå er både vielse og bryllupsfest et tilbakelagt kapittel, og når Se og Hør snakker med Langlo dagen derpå, er hun over seg av begeistring for hvor vellykket dagen ble.

- Det var en helt ubegripelig dag. Med så mange fantastiske taler. Jeg var rett og slett lamslått. Og alt gikk etter planen, så det var over all forventning, forteller 27-åringen, som beskriver følelsen av å være nygift på denne måten:

- Vi har jo gledet oss så lenge til å gifte oss, så det er nesten litt rart å tenke på at vi faktisk er gift nå. Men det føles helt fantastisk. Hele prosessen har vært supergøy. Det har vært mye jobb, men veldig fint å kunne kalle oss mann og kone.

Tårene rant

Vielsen fant sted i Parken Kulturhus, mens selve festen ble avholdt i Arbeidernes Kulturhus, der paret møtte hverandre for aller første gang en septemberdag i 2018.

LYKKELIG PAR: Eirik Havnes og Jenny Langlo er storfornøyd med den store dagen. Foto: Odin Jæger
LYKKELIG PAR: Eirik Havnes og Jenny Langlo er storfornøyd med den store dagen. Foto: Odin Jæger Vis mer

27-åringen, som vant «Idol» som 18-åring i 2011, legger ikke skjul på at det ble en følelseslada seanse.

- Det kom tårer fra en stor prosentandel av gjestene. Til og med ordføreren som viet oss var rørt. Det var en flott stemning, ubegripelig vakkert. Vi er så takknemlige og glade for at vi fikk dette i stand. Det var en magisk dag fra start til slutt, forteller hun entusiastisk.

BRÅ VENDING: Det blir dramatisk når en av deltakerne i «American Idol» skal motta dommerenes tilbakemeldinger. Video: Rød Løper/ABC Vis mer

- Og hvor lenge holdt dere på?

- Jeg og brudgommen avsluttet vel festen klokka 2 og var sist ut dørene sånn i 3-tida. Så alt foregikk i ganske kontrollerte former, sier hun med et smil.

Drar på spahotell-turné

Men eventyret ble ikke helt avsluttet lørdag kveld. Nå begir det nygifte paret seg nemlig ut på en aldri så liten «spahotell-turné».

- Det blir veldig, veldig flott. Vi starter i morgen, og holder jo til i Oslo - så tenker vi å jobbe oss gjennom landet. Med en bil full av bryllupsting og gaver vi har fått.

TIL TOPPS: Jenny Langlo vant «Idol» i 2011. Foto: Terje Bendiksby / NTB
TIL TOPPS: Jenny Langlo vant «Idol» i 2011. Foto: Terje Bendiksby / NTB Vis mer

Og med to musikere som giftet seg, fulgte det selvsagt med en rekke musikalske innslag under feiringen lørdag kveld.

- Vi hadde mange musikalske innslag, ja, fra mange av våre venner som er musikere. Veldig flinke folk. Jeg og Eirik hadde bare en live-dj-greie - der vi improviserte litt tekno. Det ble med det - i brudekjole, sier nygifte Jenny Langlo og ler.

Langlo hadde i 2017 også hovedrollen i stormusikalen «Les Misérables» på Folketeatret i Oslo.

LES OGSÅ: Står brud lørdag

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer