Giftet seg - 21 år etter at de møttes

- Vi er veldig glade, erkjenner stjernedesigner Michael Kors.

LYKKELIGE: - Å gifte seg på en «glødende strand» med en som er så fantastisk og spesiell for meg som Lance er mer enn hva jeg kunne drømt om, sier en lykkelig og nygift Michael Kors. Foto: All Over Press
LYKKELIGE: - Å gifte seg på en «glødende strand» med en som er så fantastisk og spesiell for meg som Lance er mer enn hva jeg kunne drømt om, sier en lykkelig og nygift Michael Kors. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Bryllupsklokkene har endelig ringt for stjernedesigner Michael Kors (51). Tirsdag giftet nemlig Kors seg med sin kjæreste gjennom over 20 år, Lance LePere, i Southampton i New York, skriver Women's Wear Daily.

Ifølge avisen giftet paret seg i en privat seremoni på Dune Beach.

- Å gifte seg på en «glødende strand» med en som er så fantastisk og spesiell for meg som Lance er mer enn hva jeg kunne drømt om, forteller Kors til Women's Wear Daily.

Det var tidligere denne måneden at 51-åringen kunngjorde at han hadde planer om å gifte seg med sin kjære - etter legaliseringen av ekteskap mellom homofile i New York.

- Lance og jeg er veldig glade over endelig å ha muligheten til å gifte oss i hjemstaten etter mange år sammen, sa han den gang til People.

Paret møtte hverandre så langt tilbake som i 1990, da LePere begynte å jobbe i Michael Kors' selskap.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Byttet kjole før Oscar-nachspielet