GIFTET SEG I LAS VEGAS: - Utsagnet i FHM om at vi giftet oss på grunn av TV 2-kameraene var ment som en spøk, sier Linni Meister til Seher.no. Her er hun sammen med ektemannen Bernhard Berntzen. Foto: Anders Myhren/Seher.no
GIFTET SEG I LAS VEGAS: - Utsagnet i FHM om at vi giftet oss på grunn av TV 2-kameraene var ment som en spøk, sier Linni Meister til Seher.no. Her er hun sammen med ektemannen Bernhard Berntzen. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer

- Giftet meg mest på grunn av TV 2

Nytt Linni Meister-intervju vekker oppsikt, men her forteller hun sannheten.

SEHER.NO:  Modellen Linni Meister (24) fikk mye omtale da hun uten forvarsel giftet seg med sin kjæreste Bernhard Berntzen i Las Vegas i juli.

Siden har det blitt kjent at bryllupet vil være en del av den nye realityserien om Linnis liv, som etter planen skal starte på TV 2 i løpet av høsten.

I et intervju med herrebladet FHM - hvor Linni pryder forsiden - hevder hun imidlertid at det ikke hadde blitt noe bryllup, hvis det ikke hadde vært for TV-kameraene.

- Det var jo mest på grunn av TV 2 at jeg gifta meg. De tvang meg! Eller, de var veldig pådrivere for det. Jeg nevnte det for moro skyld og da ble de jo kjempegira. Jeg hadde aldri giftet meg ellers, sier hun.

Til Seher.no slår imidlertid Linni retrett, og insisterer på at utsagnet er ment som en spøk.

- Jeg visste at det kom til å komme på trykk, selv om det er sagt under en morsom samtale med journalisten i FHM. Sannheten er at vi nok hadde giftet oss i Las Vegas uansett. Det er jo kult med Elvis og alt!

- Bernhard hadde fridd til meg flere ganger, og da vi diskuterte hvor vi skulle gjøre det, var det han som kom forslaget om at vi kunne gjøre det i Las Vegas, ikke TV 2. Men de syntes det var en kul idé, og for oss var det jo kult at det ble filmet, så familien i Norge kunne se det, sier Linni til Seher.no.

Etter at sønnen Dennis (1) begynte i barnehage, har den barmfagre blondinen gjort comeback som modell, blant annet ved å være den første kvinnen som blir avbildet på to forskjellige covere i samme FHM-blad. I tillegg studerer hun for tiden som privatist  ved Bjørknes privatskole i Oslo.

Hun hevder hun og ektemannen Bernhard også planlegger en bryllupsfest for alle vennene som ikke fikk vært med på bryllupet i USA.


- Vi har lyst til å leie et fint sted i Sverige, men noe dato har vi ikke bestemt oss for ennå. Jeg gleder meg uansett veldig til å kunne feire sammen med alle vennene våre, sier hun til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Blottet rumpa da brudekjolen falt av