<strong>GIFT MED FREMMEDE:</strong> I Gift ved første blikk har seks personer giftet seg med fremmede: Vebjørn med Annabelle, Camilla med Thomas og Lene med Anders. Og ja, ekteskapene er helt reelle. Det er ingen snarvei tilbake. Foto: TVNorge
GIFT MED FREMMEDE: I Gift ved første blikk har seks personer giftet seg med fremmede: Vebjørn med Annabelle, Camilla med Thomas og Lene med Anders. Og ja, ekteskapene er helt reelle. Det er ingen snarvei tilbake. Foto: TVNorge Vis mer

«Giftet de seg virkelig på ordentlig?»

Her får du svarene alle lurer på rundt «Gift ved første blikk»-parenes bryllup.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Denne høsten har mange latt seg overraske over menneskene som velger å gifte seg med en vilt fremmed i TVNorge-programmet «Gift ved første blikk».

<strong>PÅ BRYLLUPSREISE:</strong> Anders og Lene giftet seg, og dro på bryllupsreise til Berlin. Foto: TVNorge
PÅ BRYLLUPSREISE: Anders og Lene giftet seg, og dro på bryllupsreise til Berlin. Foto: TVNorge Vis mer
<strong>BEKREFTER AUTENTISITET:</strong> Informasjonskonsulent i TVNorge, Ola-Magnus Svihus, sier programmet er jobbet med lang tid i forveien for at man skal være helt sikker på at alt går riktig for seg. Foto: TVNorge
BEKREFTER AUTENTISITET: Informasjonskonsulent i TVNorge, Ola-Magnus Svihus, sier programmet er jobbet med lang tid i forveien for at man skal være helt sikker på at alt går riktig for seg. Foto: TVNorge Vis mer
<strong>NYGIFT:</strong> Vebjørn og Annabelle har blitt et populært par på TV med sitt gode humør. Annabelle sier seg enig i at å delta i et slikt program ikke passer for alle og enhver. Foto: TVNorge
NYGIFT: Vebjørn og Annabelle har blitt et populært par på TV med sitt gode humør. Annabelle sier seg enig i at å delta i et slikt program ikke passer for alle og enhver. Foto: TVNorge Vis mer

Programmet hadde flere enn 600 søkere, som til slutt ble til tre ektepar.

Men gifter de seg på ordentlig? Kan bryllupet virkelig være helt ekte? De spørsmålene er det nok flere som har spurt seg.

- Ja, det er et helt ekte bryllup, bekrefter pressekontakt i TVNorge, Ola-Magnus Svihus, til Seoghør.no.

I programmet har Thomas giftet seg med Camilla, Annabelle har giftet seg med Vebjørn, og Lene har giftet seg med Anders. Men selv om parene selv ikke har jobbet med bryllupsforberedelsene i like stor grad som kanskje de fleste gjør, har det vært krefter i sving i lang tid før selve bryllupene.

- Dette er det jobbet med lang tid i forveien for at man skal være helt sikker på at alt går riktig for seg. Det har vært en jurist involvert.

Selve vielsen parene har vært gjennom er borgerlig.

- Det er en borgerlig vielse. Vieren er fra et religionsnøytralt trossamfunn, og han har rett til å vie alle, sier Svihus til Seoghør.no.

Parene har inngått en juridisk avtale, der særeie blant annet inngår, og en eventuell skilsmisse vil ikke ha noen konsekvenser for deltakerne økonomisk.

- En eventuell separasjon vil også foregå på en helt vanlig måte, der parene må være separert i et år før de kan søke om å skille seg.


Mange har vært skeptiske til programmet, spesielt folk fra det kristne samfunn, og deltager Annabelle Bauer har forståelse når det kommer til skepsisen.

- Å være med på noe sånt, er ikke noe som ville passet for alle. Det forstår jeg godt. Grunnen til at jeg ville være med var håpet om å finne en kjæreste. Jeg var litt låst i mitt eget mønster, så jeg tenkte det var et bedre utgangspunkt å la ekspertene velge ut en for meg, enn at jeg skulle velge selv, har hun sagt til Seoghør.no.«Gift ved første blikk» sendes onsdag klokken 20.30 på TVNorge.

LES OGSÅ: - Fikk panikk og begynte nesten å gråte

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer