- Gifteringene våre passet ikke

Nå skal det nygifte paret bruke sommeren på å være rampete.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: For ikke lenge siden giftet partyfikser Ronnie Ottem seg med forloveden Eirik Vogsted Fjære. Paret har hatt det fantastisk i tiden etter bryllupet.

- Det har vært magisk. Vi valgte å ha et bryllup med alle vennene og alle menneskene vi er glad i - Og alle kom! Jeg svever fortsatt på en bølge av lykkerus, sier de til Seoghør.no.

Men det var ett problem. Gifteringene passet ikke.

- Det eneste problemet er at gifteringene våre ikke passet, så det har vi ikke på oss ennå. Så vi skal bruke sommeren på være litt rampete, sier Ottem til Seoghør.no.

Grunnen til at de ikke passet er enkel:

- Det var litt feil mål. Vi hadde blitt tjukkere i løpet av sommeren. Vi har hatt det litt for godt og gått opp 1,5 ringstørrelser.

Snart venter en eventyrlig bryllupsreise for det nygifte paret. Og destinasjonene er mange.

- Vi ønsket oss reise fra alle vennene våre, og skrev: «Send eller hjelp oss på tur». Det har de gjort, og vi skal nesten verden rundt. Vi skal til New York, Washington, Los Angeles, Las Vegas, Gran Canaria, Trondheim, Nice og St. Tropez. Vi skal virkelig nyte en lang ferie med hverandre og alle vennene våre.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Kan være ferdig med fotball for godt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer