TURTELDUER: Nettstedet OKmagazine.com hevder T.R. Knight og Mark Cornelson vil gifte seg, kanskje allerede i dag. Foto: All Over Press
TURTELDUER: Nettstedet OKmagazine.com hevder T.R. Knight og Mark Cornelson vil gifte seg, kanskje allerede i dag. Foto: All Over PressVis mer

- Gifter seg veldig snart

Går den flotte legen fra Grey's Anathomy til alters med kjæresten i dag?


SEHER.NO: Han er sjarmerende, flott og sympatisk. Her i Norge har Theodore Raymond Knight (35) som er hans fulle navn, vist seg i beste sendetid, tirsdager på TV2, i "Grey's Anatomy".

I serien er han gjenstand for Izzies (Kathrine Heigl) beundrende blikk og roter seg inn i et heftig trekantdrama. Kathrine Heigl (29) har også røpet at hun gjorde alt hun kunne for å få hans oppmerksomhet under innspillingen av pilotepisoden til serien.

Heigl fikk null respons. Det er kanskje ikke så rart.

I virkeligheten er Knight lykkelig med kjæresten Mark Cornelson, og nå går bryllupsryktene.
Tidligere har han benektet at han ønsker å formalisere sitt forhold til kjæresten, Mark Cornelson (19), men nå kan det se ut som han har kommet på andre tanker.

Ifølge OKmagazine.com vil seremonien finner sted i løpet av kort tid på et av Hollywoods mest trendy steder, kanskje allerede i kveld!
Knight ble tvunget til å komme ut av skapet, etter en intern krangel på settet til den populære legeserien.

Dette er et tilbakelagt stadium og nå gifter han seg med Mark.

- Det blir en fantastisk feiring, forteller en kilde til nettstedet.
LES OGSÅ:  Bryllup og baby for "Ungkaren" ?