Gifter seg til sommeren

Sofia Coppola skal gifte seg med Thomas Mars i romantiske Italia.

<strong>SNART GIFT:</strong> Sofia Coppola og rockekjæresten Thomas Mars er allerede tobarnsforeldre - og i august blir det bryllup i Italia. Her avbildet sammen på filmfestivalen i Venezia i september 2010. Foto: Stella  Pictures
SNART GIFT: Sofia Coppola og rockekjæresten Thomas Mars er allerede tobarnsforeldre - og i august blir det bryllup i Italia. Her avbildet sammen på filmfestivalen i Venezia i september 2010. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Filmregissør og tobarnsmor Sofia Coppola (40) kan nå se frem til å regissere sitt eget bryllup.

Hun og rockekjæresten Thomas Mars (34), vokalist i bandet Phoenix, skal nemlig gifte seg til sommeren. Det melder People. Turtelduene skal vies i Bernalda i Sør-Italia i august, der «Marie Antoinette»-regissørens familie eier en villa.

- Ja, de skal gifte seg og ha et intimt familiebryllup, bekrefter Coppolas talsperson til People.

Dette blir bryllup nummer to for vakre Coppola, som var gift med «Being John Malkovich»-regissør Spike Jonze (41) fra 1999 og til 2003. 

Sensommerbryllupet vil bli holdt i 1800-tallsvillaen Palazzo Margherita, som brudens far, regissør Francis Ford Coppola har gjenooppbygget og renovert. Coppola-familien har nemlig sine røtter i den sør-italienske regionen, og den vordende brudens oldefar kom fra Bernalda. 

Coppola og Mars har allerede døtrene Romy (4) og Cosima (1).

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Ble kjæreste med «Skal vi danse»-partneren
  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer