<strong>TO SESONGER:</strong> Marry-Ann Gimre (nr 2 fra høyre) har som eneste deltager i «Den 6. sans» vært med både 2009 og 2010.  Foto: TVNorge
TO SESONGER: Marry-Ann Gimre (nr 2 fra høyre) har som eneste deltager i «Den 6. sans» vært med både 2009 og 2010. Foto: TVNorge Vis mer

Gifter seg til sjøs

Marry-Ann Gimre fra «Jakten på den 6. sans» skal gifte seg.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Det klarsynte mediumet Marry-Ann Gimre (52) har som eneste deltager i TVNorge-programmet «Den 6. sans» vært med i to sesonger, både 2009 og 2010, og er en av dem som har løst flest oppgaver på TV-skjermen.

Den 30. juli gifter hun seg med sin utkårede Egil Torgersen (57), og dette bryllupet blir noe litt utenom det vanlige kan Seher.no nå avsløre.

- Vi skal gifte oss på båten MS Søgne i Lyngør, for det var her vi møttes første gang. Det er det ingen som har gjort før oss, og jeg tror det blir veldig romantisk og høytidelig, forteller Marry-Ann til Se og Hør.

Paret møttes først for noen år siden da båten kjørte fra Grimstad til Mandal under Skalldyrfestivalen, men ble ikke kjærester før i fjor da båten lå til kai i Langesund på Sjantifestivalen.

Noen uker etter at de er viet til sjøs skal de nygifte feires skikkelig – med en storstilt fest på Gamle Vraa Slot i Danmark.

- Vi vil ikke at dette skal forbigå i stillhet. Vi ønsker å markere det skikkelig at det nå er oss to og at vi skal være sammen. Årsaken til at det ble Danmark var fordi vi ville gjøre noe litt annerledes, smiler Marry-Ann.

Den kommende bruden forteller at selv om de ikke har vært sammen så lenge, så er ikke giftermål noe å vente med.

- Dette føles riktig for begge to så da er det bare å gjøre det, ler hun.

Til daglig jobber Marry-Ann som sykepleier i tillegg til at hun driver stedet «MaGi Låven» i Lindesnes, hvor hun holder kurs og foredrag. Hun har fire voksne barn.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Hva driver du med, pappa?

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer