Gifter seg til helgen?

Skandaleparet Kate Moss og Pete Doherty gifter seg trolig på en nattklubb lørdag.

GIFTER SEG?: Blir det partybryllup på Ibiza i helga? Foto: AP/Scanpix
GIFTER SEG?: Blir det partybryllup på Ibiza i helga? Foto: AP/Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Av og på, av og på. Det har vært historien til skandaleparet Kate Moss (32) og Pete Doherty (27).

Nå går det rykter om at den narkoglade supermodellen og den narkoglade rockestjernen skal gå til alters på en nattklubb på Ibiza i helgen!

Britiske The Sun publiserte nylig bilder av Kate - som fikk økenavnet Kokain-Kate da hun ble filmet mens hun misbrukte narkotika - med en gigantisk diamantring på fingeren, noe som selvsagt har gitt ryktene bein å gå på.

- Pete fortalte alle at han elsker Kate, og at han er desperat etter å gifte seg med henne. Han så friskere ut enn på lenge! Han hadde satt inn et implantat i kroppen for å holdes seg rusfri. Like etterpå løp han til Kates hus. De er uatskillelige, forteller en kilde til avisen.

Doherty prøvde i går å komme seg til partyøya for å spille med bandet sitt, Babyshambles, men ble nektet å gå ombord på flyet, da han hadde mistet passet sitt.

Sangeren - som har blitt arrestert på Gerdermoen for heroin-smugling - søkte om nødpass. Men etter gjentatte forsøk fikk han et endelig nei fra politiet på flyplassen.

- Han lente seg hele tiden frem i fotoautomaten, slik at det bare kom ut passbilder av pannen hans, forteller en kilde.

Trolig vil Doherty prøve å komme seg dit i dag - mest sannsynlig med Kate Moss i armkroken ...

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer