EVIG DIN: Johnny Depp og Vanessa Paradis går ned kirkegulvet til helgen. Foto: Scanpix
EVIG DIN: Johnny Depp og Vanessa Paradis går ned kirkegulvet til helgen. Foto: ScanpixVis mer

Gifter seg til helgen

Etter ti år som kjærester gir de hverandre endelig sitt "ja".

LOS ANGELES (Seher.no): "Pirates of the Caribbean"-stjernen Johnny Depp (45) og hans franske kjæreste gjennom ti år, Vanessa Paradis (35) har bestemt seg for å bli mann og kone, skriver Star magazine.

Paret, som forlovet seg i 2006, skal ha bedt venner og familie om å holde av 21. juni til bryllupet deres. Depps mor, Betty, har planlagt den store begivenheten som skal finne sted nær hennes hjem i Owensboro i Kentuckey i USA, sier en kilde til bladet.

I april ble det meldt at paret skulle gå ned kirkegulvet 15. juni, altså helgen som var, men ifølge Star magazine er det altså førstkommende helg seremonien skal finne sted.

- Vanessa sa nylig til Johnny at hun hadde lyst til å gifte seg og holde et bryllup. Johnny elsker Vanessa så høyt, så han sa at dersom det ville gjøre henne lykkelig, så ville han gjerne gifte seg med henne, har en venn av paret sagt.

Vanessa skal ifølge kilden gifte seg i en brudekjole fra en fransk designer, og gjestene skal ha fått beskjed om å ikke kle seg i hvitt eller svart.

Paret har barna Lily Rose (9) og Jack (6) sammen.

LES OGSÅ: 40 og barskere enn noensinne