Vendela Kirsebom og Petter Pilgaard:

Gifter seg på TV

- Vi gleder oss.

ENDELIG: Etter å ha ventet i over to år på grunn av pandemien, melder paret at de endelig skal gifte seg. Foto: Tore Skaar / Se og Hør
ENDELIG: Etter å ha ventet i over to år på grunn av pandemien, melder paret at de endelig skal gifte seg. Foto: Tore Skaar / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vendela Kirsebom (55) og Petter Pilgaard (42) møttes for første gang under innspillingen av «Farmen kjendis», og har siden holdt sterkt sammen.

Mandag morgen ble det kjent at duoen nå skal gifte seg på TV. Det melder TV 2 i en pressemelding.

- Seerne har fulgt oss siden «Farmen Kjendis» og gjennom tre sesonger av «Vendela + Petter». Selvsagt er det helt naturlig å dele den store dagen med våre trofaste følgere, sier Pilgaard i pressemeldingen.

BRYLLUPET: Petter Pilgaard fridde til Vendela Kirsebom i 2019, men har måtte utsette bryllupet pga av pandemien, men nå ser det ut til at de endelig kan gifte seg. Reporter: Anniken Aronsen Video: Steffen Pettersen/Rød Løper/TV 2 Vis mer

Videre legger han ikke skjul på at han gleder seg til den store dagen.

- Vi gleder oss til å endelig kunne invitere til stor fest etter å ha ventet i over to år på grunn av pandemien, sier han videre.

Kjendisparet har en stor fanskare som følger dem både via TV-skjermen og sosiale medier, Kirsebom synes det er rørende med oppmerksomheten.

BOMBE: I sesong 1 av «Sofa» snakket Vendela Kirsebom om den gangen modellbyrået hennes mottok er bombe på grunn av henne. Video: TV 2 Vis mer

- Jeg blir stadig rørt over at det er så mange som heier på oss og som gleder seg med oss, og det blir veldig hyggelig å invitere seerne med på alt fra forberedelsene til den store dagen, sier 55-åringen i pressemeldingen.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer