FÅ UKER IGJEN: Jade Goodys  bryllupsplaner er et av de få lyspunktene hun har igjen, etter at legene ga opp kampen mot kreften i kroppen hennes. Foto: All Over Press
FÅ UKER IGJEN: Jade Goodys bryllupsplaner er et av de få lyspunktene hun har igjen, etter at legene ga opp kampen mot kreften i kroppen hennes. Foto: All Over PressVis mer

Gifter seg på sykehuset

- Vi skal bli en familie, selv om det kun blir en kort stund.

SEHER.NO: Den kreftsyke TV-stjernen Jade Goody forbereder seg på å ta farvel med sine to barn Bobby (5) og Freddie (4) og kjæresten Jack Tweed, etter at legene ga henne få uker igjen å leve.

Nå klynger den tidligere Big Brother-deltakeren seg til et siste lyspunkt. Ifølge The Sun vil hun gifte seg med Jack før hun dør.

- Jeg elsker Jack av hele mitt hjerte og vil bli kona hans mer enn alt annet i verden. Og jeg vil bli det, bare ikke så lenge som jeg hadde håpet. Alt jeg ønsker er å tilbringe den tiden jeg har igjen sammen med ham og barna, sier hun ifølge avisa.

Jack Tweed skal ha fridd til kjæresten søndag etter at paret lørdag hadde en privat fest på Valentin-dagen.

- Han er en spesiell mann. Da han fikk vite at jeg skal dø, sa han: "Vi gifter oss. Du er en spesiell kvinne og jeg vil være beæret over å kalle deg min kone. Selv om det bare er for noen få uker," sier Jade.

I tillegg til å handle brudekjole til vielsen - som skal foregå på Royal Marsden-sykehuset, hvor hun har blitt behandlet - har Jade også bestemt seg for å døpe sønnene sine før hun dør.

- Jeg vil at de skal døpes, så jeg kan si at "mamma passer på dem fra himmelen," sier Goody til The Sun.

Har du et kjendistips? Tips oss her, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Hva skjer med superstjernen?