Gifter seg på svensk slott

Kun det beste er godt nok når realityparet skal gi hverandre sitt «ja».

<strong>GIFTER SEG PÅ SVENSK SLOTT:</strong> Petter Pilgaard og Mari Haugersveen sier til Her og Nå at de har bestemt seg for å gifte seg på et svensk slott. Foto: Stella Pictures
GIFTER SEG PÅ SVENSK SLOTT: Petter Pilgaard og Mari Haugersveen sier til Her og Nå at de har bestemt seg for å gifte seg på et svensk slott. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: «Big Brother»-programleder Petter Pilgaard (30) har tidligere avslørt til Seher.no at han vil ha strippere i bryllupet, når han til sommeren gifter seg med sin kjæreste Mari Haugersveen (28).

Nå ser det ut til at det blir svenskene som kan oppleve det spesielle bryllupet på nært hold, etter at de to turtelduene - som sammen har realityserien «Petter elsker Mari» på TV 2 Bliss - ifølge Her og Nå har bestemst seg for å ha bryllupsfesten på et svensk slott.

- Vi har sjekket ut en del svenske slott og herregårder, og funnet ett vi liker skikkelig godt, sier Petter til bladet.

Mari - som de siste månedene har pendlet mellom Norge og kjærestens Big Brother-innspilling i Stockholm - sier alle detaljer rundt bryllupet kommer til å bli nøye planlagt.

- Jeg tror vi kommer til å inviterere den nærmeste familien og gode venner og ha et skikkelig bryllip over en helg på et svensk slott. Dette kommer til å bli den største dagen i vårt liv, derfor er det viktig at alt blir perfekt, sier hun til Her og Nå.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Besvimte på åpen gate

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer