ENDELIG ENIGE?: Det hevdes at superparet Jennifer Aniston og Justin Theroux skal gifte seg på Justins bursdag 10. august. Foto: REX/D. DaSilva/All Over Press
ENDELIG ENIGE?: Det hevdes at superparet Jennifer Aniston og Justin Theroux skal gifte seg på Justins bursdag 10. august. Foto: REX/D. DaSilva/All Over PressVis mer

- Gifter seg på sin egen bursdag

Bryllupsdatoen skal endelig være klar for Jennifer Aniston og Justin Theroux.

GJENNOM KRISEN: Det har vært en del uenigheter de siste månedene mellom Justin og Jennifer. Nå skal imidlertid paret se lyst på fremtiden sammen. Foto: insight media/All Over Press
GJENNOM KRISEN: Det har vært en del uenigheter de siste månedene mellom Justin og Jennifer. Nå skal imidlertid paret se lyst på fremtiden sammen. Foto: insight media/All Over Press Vis mer

SEOGHØR.NO: Det har vært mye frem og tilbake og mange rykter om superparet Jennifer Aniston (45) og Justin Theroux (42) sitt kommende bryllup.

Nå forteller en kilde til bladet Grazia at paret endelig har bestemt seg for bryllupsdatoen. Den blir 10. august - På Justins 43. fødselsdag.

Theroux fridde på bursdagen sin i 2012, men paret har støtt på en rekke problemer den siste tiden.

- Etter å ha snakket mye sammen med fullstendig ærlighet, har problemene syntes å forsvinne, sier en kilde til bladet ifølge Contactmusic.com.

Den kommende ektemannen ønsker nemlig ikke å ha et stort bryllup med mye oppmerksomhet.

- Justin har innrømmet at han hater tanken om et megastort bryllup. Jennifer har gått med på å arrangeret bryllupet med kun venner og familie. Hun er i ekstase og Justin kunne ikke vært lykkeligere.

I tillegg hevdes det at Justin har gått med på å flytte fra New York til Los Angeles, slik at han kan flytte inn hos Jennifer.

- Hun liker ikke at Justin er i New York alene og spiser lunsj med eksforloveden Heidi Bivens. Men etter at hun tilbød ham sin egen plass der han kan skrive, gikk han med på å flytte kontoret sitt til Los Angeles.

LES OGSÅ: - Hun bygger drive in-closet!