Gifter seg på sankthansaften

- Vi skal dele dagen med over 100 gjester, sier Knut Arild Hareide.

GIFTER SEG: KrF-leder Knut Arild Hareide skal gifte seg med sin kjæreste Lisa Maria Larsen 23. juni.  Foto: SCANPIX
GIFTER SEG: KrF-leder Knut Arild Hareide skal gifte seg med sin kjæreste Lisa Maria Larsen 23. juni. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: KrF-leder Knut Arild Hareide (39) var fredag gjest i «Nytt på Nytt», og han har mange grunner til å dra på smilebåndet om dagen. Den desidert viktigste heter Lisa Maria Larsen (28).

På selveste sankthansaften, 23. juni lover han evig troskap til den vakre lærerinnen fra Moi i Rogaland, skriver Se og Hør.

- Vi gifter oss på Moi, og skal dele dagen med over 100 gjester. Flere venner av oss skal synge og spille i bryllupet – deriblant Elvira Nikolaisen, avslører Hareide til Se og Hør.

Arbeidet med bryllupstalen får fram sommerfuglene i magen.

- Det blir den talen i livet mitt som betyr mest for meg. Jeg har så vidt begynt å tenke på hva jeg skal si, sier Hareide.

Les mer om bryllupet i et lengre intervju med paret i Se og Hør.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg har aldri brydd meg om ryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer