Sander Sagosen:

Gifter seg på krykker

Bryllupet blir annerledes for håndballstjernen og kjæresten.

BRYLLUPSKLARE: Hanna Bredal Oftedal og Sander Sagosen gifter seg om kort tid. Foto: Lise Åserud / NTB
BRYLLUPSKLARE: Hanna Bredal Oftedal og Sander Sagosen gifter seg om kort tid. Foto: Lise Åserud / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I fjor sommer kunne håndballstjernen Sander Sagosen (26) og kjæresten Hanna Bredal Oftedal (27) dele den hyggelige nyheten om at de hadde forlovet seg.

«Winning in life», skrev han den gang under et bilde av sin forlovede, som stolt viste frem ringen.

Gifteklar

Og nå er ventetiden snart over for de to turtelduene, som skal gi hverandre sitt «ja» i slutten av måneden. Det er imidlertid én ting som ikke blir helt som håndballstjernen hadde sett for seg.

Tidligere denne måneden pådro han seg et brudd i ankelen under en kamp, og det er anslått at han er ute av spill fra seks til åtte måneder. Han har også blitt operert for skaden.

- Formen er fin, og operasjonen var vellykket. Det er klart at det er tungt akkurat nå, men det er bare å smøre seg med tålmodighet, se fremover og starte på veien med å komme seg tilbake, sa han blant annet nylig i en SMS til NTB via sin rådgiver.

På krykker

Videre kom det frem at han må bruke krykker en god stund fremover. Med kort tid igjen til bryllupet vil skaden naturligvis prege den store dagen.

- Det er noe av det tyngste med hele greia. Alt jeg går glipp av på håndballbanen kan jeg antakelig få oppleve senere. Men gifte meg skal jeg forhåpentligvis gjøre bare en gang i livet, sier Sander Sagosen til VG.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.