Gifter seg om ti dager!

Hollywood-stjernen somler ikke med å blir gift med drømmemannen.

LYKKELIG: Reese Witherspoon skilte seg fra eksmannen i 2008, men nå er hun klar for å gifte seg igjen - med forloveden Jim Toth. Foto: All Over Press
LYKKELIG: Reese Witherspoon skilte seg fra eksmannen i 2008, men nå er hun klar for å gifte seg igjen - med forloveden Jim Toth. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Skuespiller Reese Witherspoon (34) skal gifte seg med forloveden Jim Toth (40) allerede neste uke.

Bryllupet kommer dermed kun få måneder etter forlovelsen og bare noen dager etter Witherspoons 35-årsdag. Det er nettstedet RadarOnline som melder at giftermålet skal inngås allerede lørdag 26. mars.

Ifølge RadarOnline skal bryllupet holdes på skuespillerens egen eiendom, «The Libbey Ranch», som ligger i vakre Ojai Valley i California. Det forelskede paret skal holde seg til et ganske lite bryllup på det pittoreske landstedet - med omlag 100 gjester.

Stedet for bryllupet er neppe valgt tilfeldig - det var her de to ble sett sammen offentlig for første gang, i mars for ett år siden. Da feiret de kjærligheten og Witherspoons 34-årsdag sammen i Ojai. Og Witherspoon skal ha jobbet med en velrennomert bryllupsplanlegger for å skape en liten, sørstatspreget seremoni.

- Reese vet akkurat hvordan hun vil ha bryllupet. Avslappet, men veldig elegant og utrolig romantisk. Sørstats-temaet gjenspeiler røttene hennes, forteller en kilde til National Enquirer ifølge FemaleFirst
 
Drøssevis av blomster og stearinlys i hvitt og pastellfarger skal bidra til å gi seremonien og feiringen den intime stemningen, og det ryktes at den vakre 34-åringen skal gi agentkjæresten sitt «ja» i en kjole fra designeren Monique L'huillier.   

Dette er første giftermål for hennes forlovede Jim Toth, mens Witherspoon selv har stått brud én gang tidligere - da hun giftet seg med Ryan Phillippe (36) i 1999. Skuespillerens første bryllup skal være årsaken til at hun denne gangen har vært nøye med å planlegge dagen perfekt.

- Reese føler at da hun planla giftermålet med Ryan var hun for ung og visste ikke hvordan hun ville ha bryllupet. Men denne gangen vil hun absolutt gjøre det riktig, sier en kilde ifølge FemaleFirst.


Det faktum at bryllupet står så kort tid etter forlovelsen kan skyldes at Witherspoon har en svært travel timeplan fremover. Hun skal nemlig promotere sin nyeste film, «Vann til Elefantene», fra midten av april - filmen har premiere i USA mot slutten av denne måneden.

«Vann til Elefantene» har norgespremiere allerede 15. april.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Paradise-par giftet seg i Mexico  
Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer