Gifter seg neste sommer

Camilla Herrem er forlovet med kjæresten Steffen Stegavik.

FORLOVET: Steffen Stegavik fridde til kjæresten Camilla Herrem i sommer. Paret planlegger bryllup i juli 2013. Foto: Scanpix
FORLOVET: Steffen Stegavik fridde til kjæresten Camilla Herrem i sommer. Paret planlegger bryllup i juli 2013. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den norske håndballstjernene Camilla Herrem (25) og Steffen Stegavik (28) er forlovet og planlegger sommerbryllup i 2013. Stegavik gikk ned på kne 21. juli i år, og til VG sier Herrem at bryllupsdatoen allerede er bestemt.  

- Til sommeren håper jeg å være så heldig å få spille OL. Og datoen sommeren etter er allerede bestemt, men vi er så tidlig ute at kirken på Sola ennå ikke tar imot bestillinger, sier Camilla til avisen.

Paret har vært sammen i fem år og gifter seg 6. juli 2013 på 25-åringens hjemsted. De siste årene har Herrem og Stegavik bodd fra hverandre, men kjærestene vurderer nå å flytte til utlandet for å være mer sammen.

- Vi har begge kontrakter som går ut til våren og snakker med mange nå. Da er utlandet det aktuelle, sier Herrem til VG.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg er hodestups forelsket   

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer