Gifter seg med Vibeke

Kjetil og Kjartan-kjendisen Kjetil Hasselberg og kjæresten Vibeke Lund er lykkelig forelsket! Nå skal paret gifte seg.

GIFTEKLARE: TV 2-komiker Kjetil Hasselberg og Vibeke Lund er klare for bryllup. Etter det Se og Hør erfarer skal paret bli smidd i Hymens lenker i oktober.
 Foto: Geir Egil Skog, frilansfoto.no
GIFTEKLARE: TV 2-komiker Kjetil Hasselberg og Vibeke Lund er klare for bryllup. Etter det Se og Hør erfarer skal paret bli smidd i Hymens lenker i oktober. Foto: Geir Egil Skog, frilansfoto.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Par i latter!

Den populære stuntkomikeren Kjetil Hasselberg (40) har sammen med humorkollega Kjartan Eide (35) gjort stor suksess med TV 2-programmet "Kjetil og Kjartan show".

Komiserien hadde nærmere en halv million seere - og i februar blir det nye sprell med den humoristiske duoen.

Men det er ikke bare på tv-skjermen utfordringen venter for den morsomme komikeren. I mai kunne Se og Hør avsløre at Kjetil hadde funnet lykken med vakre Vibeke Lund (26) - og nå skal paret gifte seg!

- Ja, det stemmer at Kjetil skal gifte seg. Utover det har jeg ingen kommentar, sier Kjetil Hasselbergs manager Geir Hamnes til Se og Hør.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer