Gifter seg med TV-kjæresten

- Jeg er mer enn lykkelig, innrømmer Tamera Mowry.

STORE STJERNER: Tia Mowry og søsteren Tamera Mowry var store barnestjerner i 90-tallsserien «Sister, Sister», som blant annet ble sendt på norsk tv. Foto: All Over Press
STORE STJERNER: Tia Mowry og søsteren Tamera Mowry var store barnestjerner i 90-tallsserien «Sister, Sister», som blant annet ble sendt på norsk tv. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Tia Mowry (32) og søsteren Tamera Mowry (32) var barnestjerner i 90-tallsserien «Sister, Sister», som også ble sendt på norsk tv. Tidligere denne måneden ble det kjent at Tia og ektemannen Cory Hardrict venter barn. Nå tar også søsteren hennes det private et steg videre.

Tamera Mowry har nemlig forlovet seg med Fox News-korrespondenten Adam Housley. Ifølge People fridde Housley i romantiske Venezia.
 
- Jeg er mer enn lykkelig, og føler meg velsignet som har ham i livet mitt. Han er ikke bare en kjæreste, men også min beste venn, forteller barnestjernen, som ble fridd til med en sjelden ring av merket Viraggio, til nettstedet.

Paret planlegger nå å gifte seg senere i år.

I «Sister, Sister» spiller søsknene to tvillinger som ble separert ved fødselen, men som ved en tilfeldighet motes på et kjøpesenter. Deres svært forskjellige adoptivforeldre ender opp med å flytte sammen, slik at tvillingene kan bo sammen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Giftet seg med søsterens hjelp