- Gifter seg med tidligere Hells Angels-medlem

Cher har funnet lykken med 24 år yngre mann.

MOTORSYKKELKJÆRESTE: Chers utvalgte er tidligere Hells Angels-medlem, og er 24 år yngre enn musikkstjernen. Foto: Stella Pictures
MOTORSYKKELKJÆRESTE: Chers utvalgte er tidligere Hells Angels-medlem, og er 24 år yngre enn musikkstjernen. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Er alle gode ting tre for musikkstjernen Cher (66)?

Hun har vært gift to ganger tidligere, og tabloidavisen National Enquirer skriver nå at 66-åringen skal gifte seg igjen.

Cher skal ha funnet lykken med den 24 år yngre tidligere Hells Angels-medlemmen Tim Medvetz (42).

- Cher og Tim har planer om å sette seg på motorsykkelen denne høsten. De skal ta en «road trip» som kommer til å ende i et av Las Vegas sine bryllupskapeller, sier en kilde til avisen.

Det forelskede paret var sammen for noen år siden, og holdt på å gifte seg i 2008. Det ble ikke noe av, og forholdet tok slutt. Nå er de imidlertid sammen igjen, og forholdet skal være sterkere enn noen gang tidligere.

- Dette er Chers siste sjanse på kjærlighet, sier kilden.

Sangstjernen giftet seg med Sonny Bono i 1963, og skilte seg i 1975. Samme år giftet hun seg med Gregg Allman, men det endte i skilsmisse i 1979.

Hun har også vært i forhold med Tom Cruise, Val Kilmer, Warren Beatty, Eric Clapton og Richie Sambora.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Overrasket sin tidligere datter med tidenes afro

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer