GIFTER SEG: Tre år etter at Alicia Vikander (28) og Michael Fassbender (40) fant kjærligheten, skal skuespillerparet gifte seg. Bryllupet står allerede neste måned, ifølge The Sun. Foto: NTB Scanpix
GIFTER SEG: Tre år etter at Alicia Vikander (28) og Michael Fassbender (40) fant kjærligheten, skal skuespillerparet gifte seg. Bryllupet står allerede neste måned, ifølge The Sun. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Michael Fassbender og Alicia Vikander:

- Gifter seg med svensk Hollywodstjerne

Stjerneparet Alicia Vikander (28) og Michael Fassbender (40) skal ha startet bryllupsplanleggingen.

Den svenske skuespilleren Alicia Vikander (28) og Hollywood-yndling Michael Fassbender (40) tar forholdet sitt til nye høyder. Allerede neste måned er stjerneparet mann og kone, skal vi tro den britiske tabloidavisa The Sun.

- Paret skal gifte seg i en hemmelig seremoni på partyøya Ibiza, skriver avisa.

Skuespillerparet, som traff hverandre i 2014, gjør alt de kan for å unngå at detaljer fra bryllupet, som tid og sted, skal lekke til offentligheten. En kilde nær paret forteller til avisa at gjestene har fått minimalt med info på forhånd.

HEMMELIG BRYLLUP: Alica Vikander og Michael Fassbender blir mann og kone, ifølge britisk avis. Her er de sammen i Paris i sommer. Foto: NTB Scanpix
HEMMELIG BRYLLUP: Alica Vikander og Michael Fassbender blir mann og kone, ifølge britisk avis. Her er de sammen i Paris i sommer. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Holder kortene tett til brystet

- De har fått beskjed om å komme til Ibiza på en viss dato, så blir de fraktet sammen til et femstjerners hotell, forteller kilden.

Helt siden Vikander og Fassbender ble kjærester har skuespillerparet holdt en særdeles lav profil. Paret viser seg sjeldent sammen, og snakker lite om hverandre i offentlig sammenheng.

De har heller ikke kommentert de siste påstandene.

Under fjorårets Oscar-utdeling, da Vikander vant for beste kvinnelige birolle for filmen «The Danish Girl», klarte stjerneparet imidlertid ikke å skjule kjærligheten.

KYSS: Alicia Vikander fikk Oscar for beste kvinnelige birolle. Hun feiret med å gi kjæresten Michael Fassbender et kyss før hun gikk opp på scenen. Video: Reuters Vis mer Vis mer

Mange har spekulert i om duoen falt for hverandre da de spilte side om side i den romantiske dramafilmen «The Light Between Oceans», men i et intervju med Entertainment Tonight i fjor avslørte paret at de møttes på dansegulvet under Toronto Film Festival.

- Jeg trodde jeg var god til å danse, men da hun begynte å danse med meg følte jeg plutselig at jeg hadde to venstre-føtter. Det var kjemi helt fra starten av, fortalte Fassbender.

- Årets fest

Det er angivelig Michael Fassbender som åpner lommaboka når han smis i hymens lenker med Hollywood-kjæresten neste måned.

- Han slår virkelig på stortromma. Dette blir årets fest, forteller ovennevnte kilde overfor The Sun.

Tidligere i år bodde Michael Fassbender i Oslo i forbindelse med innspillingen av «Snømannen», og det ryktes også om at Alicia Vikander var i hovedstaden da han spilte inn filmen.

Fassbender er som kjent aktuell i rollen som politietterforsker Harry Hole i storfilmen - som er basert på Jo Nesbøs bestselgende roman. Filmen har premiere 13. oktober.

Alicia Vikander har gjort suksess i nevnte «The Danish Girl», i tillegg til «Ex Machina», «The Man from U.N.C.L.E.» og «En kongelig affære». Hun er for øvrig tidligere blitt koblet til sin svenske Hollywood-kollega Alexander Skarsgård (41).

LES OGSÅ: - Hun tok kokain foran barna sine.