- Gifter seg med sin norske kjæreste

Rebecca Loos og Sven Christjar Skaiaa gifter seg i Madrid i august.

- GIFTER SEG: Her og Nå skriver at Loos og Sven Christjar Skaiaa gifter seg i sommer. Foto: Anders Myhren/ Seher.no
- GIFTER SEG: Her og Nå skriver at Loos og Sven Christjar Skaiaa gifter seg i sommer. Foto: Anders Myhren/ Seher.no Vis mer
SEOGHØR.NO: Rebecca Loos (35) ble kjent verden rundt da hun i 2004 ble dratt inn i en utroskapsskandale med David Beckham.

I 2009 kom nyheten om at Loos ventet barn med den norske legen Sven Christjar Skaiaa (38). De skal ha funnet lykken med hverandre sommeren før, etter at de møttes under den nederlandske kjendisversjonen av «71 grader nord».

Nå skriver bladet Her og Nå at Loos og Skaiaa skal gifte seg. Etter det bladet erfarer skal bryllupet stå i Madrid i august.

Loos snakket tidligere ut om graviditeten til bladet Kamille. Sommeren 2009 ble de foreldre til Magnus Leon Loos Skaiaa.

- Hvordan jeg reagerte? Det glapp nok ut et par saftige gloser. Det var ikke akkurat et planlagt svangerskap. Vi hadde vært så forsiktige at det nesten var en mirakuløs unnfangelse. Heldigvis var, og er, Sven Christjar og jeg stormende forelsket i hverandre. Det var som det var, og har vist seg å bli noe perfekt, fortalte Loos.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Var ikke akkurat planlagt