<strong>KJÆRLIGHETEN BLOMSTRER:</strong> Lykken smiler for skuespiller Richard Gere og Alejandra Silva. Nå svirrer ryktene om ekteskap. Foto: NTB scanpix
KJÆRLIGHETEN BLOMSTRER: Lykken smiler for skuespiller Richard Gere og Alejandra Silva. Nå svirrer ryktene om ekteskap. Foto: NTB scanpix Vis mer

Richard Gere og Alejandra Silva:

- Gifter seg med sin 32 år yngre kjæreste om tre uker

Filmstjernen og den spanske skjønnheten planlegger bryllup.

Publisert

(Se og Hør): I 2014 fant skuespiller Richard Gere (68) lykken med 32 år yngre Alejandra Silva (35).

Nå skal de gifte seg, skriver flere internasjonale nettsteder, deriblant The Sun og Daily Mail.

Ifølge nettstedene skal duoen gifte seg allerede om tre uker.

Ryktene om at duoen hadde forlovet seg begynte å svirre på tampen av fjoråret, da Silva ble observert med noe som kunne ligne på en forlovelsesring.

De har imidlertid ikke bekreftet ryktene, men ifølge The Sun skal paret ha planlagt et lite og intimt bryllup 5. mai i Washington DC.

Verken Richard Gere eller Alejandra Silva har kommentert påstandene.

- Handler ikke om alder

Det var høsten 2015 at forholdet mellom Gere og den spanske skjønnheten Alejandra Silva ble kjent, etter at det hadde dukket opp romantiske bilder av dem på en strand.

I fjor lettet skuespilleren på sløret om forholdet, og fortalte at aldersforskjellen på 32 år ikke har noe å si for dem.

- Det handler ikke om alder. Blir man forelska, så blir man det. Det er egentlig alt, sa han til den svenske avisa Aftonbladet og fortsatte:

- Jeg liker energi og jeg liker åpenhet. Hun er en veldig åpen person som fortsetter å lære nye ting. Hun er ikke et konkurransemenneske som er redd for å gi seg selv et selvkritisk blikk i speilet. Hun prøver alltid å bli bedre.

«En offiser og en gentleman»-stjernen møtte 35-åringen relativt kort tid etter at han og Bond-piken Carey Lowell (57) skilte lag etter 11 år sammen.

Skilsmissen gikk først gjennom tre år senere, på grunn av en bitter strid om pengene i retten. Lowell fikk nærmere 700 millioner kroner i oppgjøret.

De har delt omsorg for sin felles sønn, Homer James (18).

Saken fortsetter nedenfor.

<strong>KAMP OM PENGENE:</strong> Richard Gere og Carey Lowell gikk hver til sitt i 2013, men først i 2016 gikk skilsmissen gjennom. Foto: NTB scanpix
KAMP OM PENGENE: Richard Gere og Carey Lowell gikk hver til sitt i 2013, men først i 2016 gikk skilsmissen gjennom. Foto: NTB scanpix Vis mer

68-åringen har også vært gift med supermodellen Cindy Crawford (52), men ekteskapet varte kun i fire år fra 1991 til 1995.

I 2016 uttalte Crawford at problemet med ekteskapet var at de aldri egentlig var venner.

- Vi er vennskaplige, men det føles nesten som om han har gått tilbake til å være «Richard Gere» igjen. En fremmed. For vi ser hverandre egentlig ikke så ofte, avslørte hun i Marc Marons WTF podcast, ifølge Contactmusic.

Hun påpekte videre at hun var for ung da de giftet seg.

- Vi var mange ting i forholdet vårt, men jeg tror noe av problemet var at vi aldri var venner. Som i jevnaldrende. For jeg var ung og han var Richard Gere. Og så begynte jeg å vokse opp, og jeg vokste til å bli meg selv. Det er vanskelig å forandre naturen i et forhold man allerede er i, sa hun.

Føler seg ung

Om man skal tro skuespilleren selv, har han aldri følt seg yngre enn han har gjort etter at han møtte sin fremtidige kone.

- Jeg føler meg som en 26-åring, helt til jeg kikker i speilet og ser en mann i 60-årene med hvitt hår og rynker. Men det føles ikke helt fremmed heller, har han sagt til Hello! magazine, og la til:

- Man må akseptere alle livets faser og sette pris på at man blir bedre med alderen når det kommer til spiritualitet og mange andre ting. Selv om kroppen kanskje ikke er like sprek, så har jeg i alle fall ikke falt fra hverandre ennå.

De Silva er datter av forretningsmannen Ignacio Silva, som er den tidligere økonomiske visepresidenten til fotballklubben Real Madrid. Hun har en sønn fra et tidligere ekteskap.

LES OGSÅ: Har de giftet seg i all hemmelighet?

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer