FORELSKET: Lorenzo Lamas vakte oppsikt da han i februar forlovet seg med 29 år yngre Shawna Craig. Men TV-stjernen avviser at forlovelsen var en spøk, og paret planlegger nå bryllup i Mexico til våren. Foto: All Over Press
FORELSKET: Lorenzo Lamas vakte oppsikt da han i februar forlovet seg med 29 år yngre Shawna Craig. Men TV-stjernen avviser at forlovelsen var en spøk, og paret planlegger nå bryllup i Mexico til våren. Foto: All Over PressVis mer

Gifter seg med sin 29 år yngre kjæreste

- Det blir et lite bryllup, sier TV-stjernen Lorenzo Lamas.

SEHER.NO: «Falcon Crest»-stjernen Lorenzo Lamas (52) vakte oppsikt da han i februar forlovet seg med Shawna Craig (23), som er yngre enn hans eldste datter Shayne (24).

Nå viser imidlertid paret at de mener alvor, etter å ha avslørt både dato og stedet for vielsen til bladet Us Weekly.

30. april tar de to med seg gjestene til Cabo i Mexico for å smis i hymens lenker.

- Det blir et lite bryllup. Kun familie og venner. Det kommer til å bli utrolig. Vi har funnet et hotell i Cabo, og vi er i kontakt med direktøren for å gjøre det helt spesielt, sier Lamas til bladet.

Lamas har tidligere vært gift fire ganger, blant annet til den tidligere Playboy-modellen Shauna Sand. Paret skilte seg fra hverandre i 2002.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Legger seg inn på avvenning