GIFTER SEG: Modellen og skuespillerinnen Sophie Monk har forlovet seg med sin nesten 20 år eldre kjæreste Jimmy Esebag (bildet).  Foto: All Over Press
GIFTER SEG: Modellen og skuespillerinnen Sophie Monk har forlovet seg med sin nesten 20 år eldre kjæreste Jimmy Esebag (bildet). Foto: All Over Press Vis mer

Gifter seg med sin 20 år eldre kjæreste

- Han er den mannlige versjonen av meg selv.

Publisert
SEHER.NO:  Den australske modellen og skuespillerinnen Sophie Monk (31) sjokkerte en hel verden, da hun under et radiointervju i hjemlandet i fjor avslørte at hun hadde tatt sin kjæreste, kirurgen John Diaz, på fersken med en annen kvinne, i parets seng. 

«Date Movie»-stjernen skal ha endt forholdet kort tid etter utroskapet, men innrømmet at hun var svært såret og opprørt over det som hadde skjedd. 

Nå ser det imidlertid ut til at 31-åringen har kommet over det dramatiske bruddet.

Ifølge Radar Online har hun nemlig forlovet seg med sin nesten 20 år eldre kjæreste, businessmannen Jimmy Esebag (50).
 
- Jeg er forlovet, men har holdt tett om det. Det er ikke så mange som har fått vite om ham, sa hun i intervju med radiostasjonen Sydney 2Day FH mandag.

Selv om forholdet ikke har vart så lenge, hevder modellen at Esebag er «den rette».

- Han er verdt å beholde. Det føles riktig. Jeg tror man vet det når man vet det. Jeg gifter meg med den mannlige versjonen av meg selv, noe som føles farlig, men også godt, sier hun.

Tidligere har Monk blitt koblet opp mot kjendismenn som Ryan Seacrest, Benji Madden og Kevin Connolly,

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:    - Jeg hater mine store bryster

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer